28 september 2014

30 van Almere

Wat een dag!
Vandaag was de dag van mijn tweede hardloopwedstrijd, 5 km in Almere.
Tijdens trainingen rende ik hier ongeveer een half uur over, dus ik wilde onder het half uur komen!
Voor de start was ik een beetje zenuwachtig maar ik had er super veel zin in. Het was lekker druk bij de start en dat moedigt mij aan.
Toen het startschot klonk ben ik vol in de aanval gegaan. Ik begon lekker en binnen een kwartier had ik 3km gerend. Toen brak ik. Ik kreeg een erge pijnscheut in mijn rechterzij en ik kon niet eens meer lopen. Ik stond stil. Ik zag iedereen langs mij rennen en ik kon wel janken. Wat vond ik dit erg! Langzaam aan ben ik gaan lopen en diep in en uitademen. Op een gegeven moment kwam mijn eerste vriendin, Froukje, voorbij. Ik wilde eigenlijk weer meedoen maar toen ik probeerde te rennen kon ik weer alleen maar in elkaar krampen. Uiteindelijk kwam mijn zus Melissa voorbij en die is met mij mee gaan lopen. Op het eind zijn wij nog een stukje gaan versnellen en uiteindelijk waren wij na 33 minuten over de finish. Ik baalde hier natuurlijk heel erg van omdat ik mijn doel niet heb behaald. Ik heb wel een belangrijke les geleerd: Niet te hard van start gaan. Om mijn verdriet weg te werken ben ik naar de stad gegaan en heb nieuwe hardloop kleding gehaald. Daarnaast heb ik ook nieuwe runs opgezocht om in de herkansing te gaan voor mijn doel, deze zijn te vinden onder geplande hardloopevenementen.

Ik laat me niet uit het veld slaan en ben nu nog gemotiveerder om terug te slaan!
Woensdag ga ik met een groep uit Almere een rondje weerwater doen en daar neem ik de gelegenheid aan om tips te vragen. Next time I’ll be better!

Sportieve groetjes,
Tamara Kops

 

IMG_1131


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.