Sans Online
3 juni 2021

4 tips om een goede jeans te vinden voor jouw billen

Ben je trots op jouw achterwerk? Dan wil je dit vast en zeker niet onder stoelen of banken steken. Gelukkig kun je tegenwoordig spijkerbroeken kopen waarin jouw billen extra goed tot uiting komen. Helaas weten veel vrouwen niet waar zij op moeten letten, waardoor zij lang niet altijd de beste jeans kopen. Daarom bieden wij jou de helpende hand. In deze tekst zetten wij 4 tips op een rijtje om een goede jeans te vinden voor jouw billen.

1. Kies voor een broek met stretch
Veel spijkerbroeken zijn tegenwoordig gemaakt van een rekbare stof. Toch zijn er ook nog genoeg broeken gemaakt van stugge stof die (vrijwel) niet rekt. Als je een jeans zoekt waarin jouw billen goed tot uiting komen, raden wij een broek met stretch aan. Doordat deze stof elastisch is, volgt hij de contouren van jouw lichaam extra goed. In zo’n broek komen jouw billen een stuk beter tot uiting dan in een jeans waarvan de stof niet of nauwelijks rekt.

2. Vermijd donkere kleuren 

Spijkerbroeken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je een donkere jeans kopen, maar ook een lichte. Lang niet iedere vrouw is zich ervan bewust dat de kleur van invloed is op de manier waarop hun billen tot uiting komen. In een donkere broek zijn jouw billen minder goed zichtbaar. Waarom? Omdat donkere kleuren afkleden. Kies je voor een lichte jeans? Dan komen jouw billen vele malen beter tot uiting.

3. Koop een jeans in de kleinste maat die je past
De maat is erg belangrijk als je een jeans gaat kopen. Zo mag een broek niet te strak zitten, maar ook niet te los. Sommige vrouwen kopen liever een iets te grote dan een ontzettend strakke broek. Ben je op zoek naar een broek waarin jouw kont goed uitvalt? Kies dan voor de kleinste maat die je past. Let er wel op dat je de jeans nog goed dicht krijgt. Daarnaast moet jij je er lekker in kunnen bewegen. Als je de broek veel draagt, loopt hij vanzelf uit. Na verloop van tijd zit hij dus niet meer zo straks als op het moment dat je de broek past.

4. Let op de zakken
Zoek je een broek waarin jouw billen goed tot uiting komen? Let dan ook goed op de zakken. Kijk allereerst naar de hoogte van de zakken. Lage zakken kunnen er namelijk voor zorgen dat het lijkt alsof jouw billen uitgezakt zijn. Kies daarom liever voor een jeans met hoge zakken. De afstand tussen de zakken speelt eveneens een rol. Zit er veel afstand tussen de zakken? Dan lijkt het alsof jouw billen breder zijn dan wanneer de zakken dicht bij elkaar zitten.


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten