Barbecue
28 juni 2021

5 essentiële meeneemtips voor iedere kampeerder

Lekker de hele dag buiten leven, ‘s ochtends wakker worden doordat je de tent uit wordt gebrand of juist van het getik van de regen op het tentdoek. Tot in de late uurtjes met een biertje in je hand een spelletje spelen voor de tent, caravan of camper. Wat voor kampeerder je ook bent: er zijn een aantal dingen die eigenlijk niet mogen ontbreken tijdens een kampeervakantie. Welke dat zijn? Daar helpen  we je graag bij.

  1. Koelbox

Terugkomen van een dag op het strand of juist een actieve wandeling om vervolgens het sissende geluid te horen van een koud blikje drinken dat je opentrekt. Lekker, toch? Maar die drankjes en hapjes moeten natuurlijk wel goed gekoeld blijven. Onze tip? Ga voor een absorptiekoelbox, deze werkt op gas waardoor je nooit afhankelijk bent van netspanning op de campingplaats. Sommige absorptiekoelboxen hebben zelfs de mogelijkheid om ijsblokjes te maken. Wat wil je nog meer?

  1. Camping BBQ

Het buiten kunnen koken en eten is toch wel een van de fijnste dingen aan kamperen, toch? Met een biertje in de ene hand en spatel in je andere hand een stukje vlees of vis bereiden op de camping BBQ. Het hoeft namelijk écht niet te betekenen dat je op een klein gaspitje staat te pielen. Neem nou bijvoorbeeld de Campingaz Party Grill gasbarbecues. Verschillende modellen, van super klein en compact naar een groter (nog steeds compact) model waar je ongeveer hetzelfde als thuis kunt koken. Helemaal demontabel, je hebt geen aansteker of lucifer nodig en op het grootste model kun je grillen, bakken koken en zelfs wokken. Vlam maar aan die BBQ!

  1. Solar campinglantaarn

Extra sfeer op de campingplaats én zien waar je loopt als je een bezoekje naar het toiletgebouw brengt is wel zo fijn. Neem dus zeker een campinglantaarn mee. Deze zet neem je makkelijk mee met het handvat, zet je op tafel of hang je in je tent. Om je nog een extra tip te geven: met een solar lantaarn help je de natuur meteen een handje! Deze werkt namelijk op zonne-energie. En mocht het weer niet meezitten, dan laad je hem gewoon op met een micro-USB kabel.

  1. Zakmes

Hoe jammer is het als je een lekkere fles wijn hebt gehaald en er dan achterkomt dat je helemaal geen kurkentrekker bij hebt? Neem je een zakmes mee dan heb je een alles-in-één-tool altijd bij handen. Scheelt je ruimte in je koffer én een hoop nadenken over wat je allemaal mee moet nemen. Met een zakmes ga je helemaal voorbereid op pad.

  1. Reishangmat

Lange wandeling gehad? Hang in there! En ga lekker met je benen omhoog in de hangmat liggen. Of je nou een actieve kampeervakantie hebt of echt maximaal wil relaxen: een reishangmat helpt je bij het krijgen van het echte vakantiegevoel. Deze hangmatten zijn licht van gewicht, neem je super makkelijk mee en het belangrijkste: zorgen ervoor dat je elke dag met je benen omhoog kunt bijkomen.

Ben je al helemaal geïnspireerd op een kampeervakantie te boeken? Het begin van je paklijst heb je dan in ieder geval al kunnen maken. Heel veel kampeerplezier!


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten