4 februari 2019

Babykamer inspiratie

Ik besefte mij ineens dat ik helemaal nog niet Marciano’s babykamer heb laten zien! In eerste instantie had hij natuurlijk een iets ander kamertje, omdat we nog in het oude huis woonden toen Marciano geboren werd. We hadden daar een licht grijze muur. Dit vond ik hartstikke leuk, maar toch hebben we er voor gekozen om het nu helemaal wit te houden. Zo kunnen we straks makkelijk de kamer aanpassen naar de wensen die Marciano zelf heeft. Daarnaast houdt zijn vader van veel wit haha. Dit is goed terug te zien in zijn kamertje!

Aloë Vera plant in de kamer

De Aloë Vera plant geeft veel zuurstof af en is daarom een goede plant voor de (baby) slaapkamer! Hoewel op veel websites staat dat deze plant niet giftig is, zou ik er toch voor zorgen dat deze plant ergens staat waar je kindje niet bij kan. De plant schijnt toch niet erg goed te zijn als je deze op eet. 😉

Daarnaast houd ik echt van dromenvangers. Al jaren lang heb ik er zelf één op mijn slaapkamer en dus vond ik dit erg leuk voor Marciano’s kamer. Ik hoop dat hij zo geen vervelende nachtmerries krijgt. Het vaantje met de tekst “Be brave little one” vond ik ook zo cute!

Naast de kledingkast staat een trappetje met daaraan het eerste pakje van Marciano! Dit is maat 50 en was bij zijn geboorte zelfs nog een beetje te groot! Zo leuk om altijd weer te zien hangen. Daaronder hebben we 2 vlaggen gehangen van zijn afkomst. Deze vlaggen hebben we gekregen tijdens de NY Marathon! We vinden het belangrijk dat Marciano de 2 culturen leert kennen en weet wat zijn afkomst is. Dit is voor hem straks een dagelijkse reminder!

Naast zijn bedje hebben we een schommelstoel staan. Hier kreeg hij altijd ’s nachts zijn voedingen op, maar (gelukkig) krijgt hij nu ’s nachts geen voedingen meer. Toch vind ik deze nog wel leuk staan in zijn kamertje! Daarboven hangt een leuke poster van Little Lovely Living!

Commode van Marciano

Op de commode hebben we een Nijntje staan die we altijd zijn handjes geven tijdens het verschonen. Zo hopen we dat hij een beetje stil blijft liggen haha. Hopen inderdaad, want dat lukt tegenwoordig niet meer zo goed. Het plankje erboven is ideaal want zo kan ik goed bij alle verzorgingsproducten! In het fotolijstje zit een afdruk van zijn handje en voetje van toen hij nog geen week oud was. Dit ga ik echt koesteren! Een tip: wij hebben een commode met lades die open gaan door er op te drukken. Niet erg handig want als ik aan het verschonen ben, gaan dus ALTIJD die lades open. Mocht ik dit over kunnen doen, zou ik er gewoon een met hendels kopen!

Het kamertje is klein, maar fijn! We willen het expres rustig laten, zodat hij ook echt tot rust kan komen op zijn kamertje. Wat zijn jouw tips voor een leuke babykamer?

Liefs,

Tamara


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Reisvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Goedkope reistickets

Populaire reisblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Europese steden

Noord-Amerikaanse steden

Aziatische steden