Badkamertrends 2020
19 september 2019

Badkamertrends 2020

Wat je misschien nog niet weet, is dat ik ook gek ben op alles wat met interieur te maken heeft. Een jaar geleden hebben we ons huis gekocht en eigenlijk hebben we alles wat er in het huis gedaan kon worden wel aangepakt. Er is nog één taak die moet gebeuren: de badkamer verbouwen. Ik ben de laatste tijd ontzettend veel ideeën aan het verzamelen om zo straks tot een droombadkamer te komen. Ben je ook bezig met het verbouwen van je badkamer? Wellicht heb je wat aan deze trends voor komend jaar die ik heb verzameld!

 1. Inloopdouche
  De inloopdouche en een glaswand met de zwarte randen en doorzichtig glas blijft ook in 2020 een echte trend. Deze staat echt op mijn lijstje en ik hoop straks ook zo’n mooie inloopdouche in mijn badkamer. De zwarte randen geven een stoer uiterlijk en het glas zorgt ervoor dat het toch een ruimtelijk geheel blijft. Ik heb daarnaast nog een tip voor als je op zoek bent naar een douchewand: de douchewanden van www.douche-concurrent.nl zijn erg voordelig én ook nog eens erg mooi!
 2. Gouden details
  In combinatie met het zwart, staat goud echt fantastisch. Je ziet ook steeds meer gouden details terug in de badkamers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gouden kraan of een gouden stortdouche. Het goud dat er wordt gebruikt in 2020, is wel mat goud. Wat mij betreft een echte eye catcher die onmisbaar is in een nieuwe badkamer!
 3. Betonlook
  Ook de betonlook zien we veel terug in de badkamers van 2020. De betonlook kan op verschillende manieren terugkomen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er gekozen wordt voor betonlook tegels, beton cire op de muren of betonnen wastafels. De combinatie tussen het beton, zwart en goud zorgt voor een luxe uitstraling en sfeer!
 4. Ronde spiegels
  Boven de wastafel zien we veel grote, ronde spiegels. Waar vroeger de spiegels nog gebruikt werden om er spullen achter op te slaan, is het nu alleen de spiegel die boven de wastafel hangt als echte blikvanger. Daarnaast natuurlijk erg fijn om een goede, grote spiegel in de badkamer te hebben!
 5. Losstaand bad
  Het losstaande bad zien we de afgelopen periode al vaker terugkomen, maar ook in 2020 is deze niet weg te denken uit een badkamer. Het losstaande bad is niet voor elke badkamer geschikt, want er moet wel genoeg ruimte voor zijn. Doordat het losstaat van de muur, is het juist de bedoeling dat het erg ruimtelijk wordt. In mijn eigen huis past dit nu niet, maar in een eventueel volgend huis staat dit zeker op mijn lijstje!
Badkamertrends 2020

De komende tijd zal ik nog veel meer ideeën verzamelen. Dus hebben jullie zelf nog een leuk idee? Laat het dan hieronder weten en wellicht krijg ik nog wat nieuwe inspiratie! 🙂

Liefs,

Tamara

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Douche-concurrent


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Reisvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Goedkope reistickets

Populaire reisblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Europese steden

Noord-Amerikaanse steden

Aziatische steden