Bali

In 2017 (September & Oktober) is Etienne met zijn compagnon en personeel naar Bali gegaan om te werken en voor vakantie. In Oktober ben ik ook langsgekomen om te verblijven in Canggu. Etienne heeft daardoor natuurlijk veel meer van Bali gezien en heeft dus besloten om de Bali blogs zelf te schrijven voor mijn website. Hierbij nog een extra aanvulling over de blogs die je op deze pagina treft.

Etienne's aanvulling op de Bali Blogs

Het leven op Bali is erg leuk! Je kunt er namelijk heel veel doen voor weinig geld en het is hier bijna altijd 30 graden. Het enige wat veel kost aan dit avontuur is de vliegticket naar Bali. Echter geef je op reis zelf veel minder uit dan in Bv. Europa of Noord-Amerika. Ik heb zelf ervoor gekozen om te schrijven over de 3 plekken waar ik in Bali verbleef. Dit waren:
  • Jimbaran
  • Uluwatu
  • Lovina
  • Seminyak
Hier heb ik natuurlijk mijn meeste tijd gespendeerd doordat ik hier verbleef. Vanaf ons huis/werklocatie heb ik zoveel mogelijk bezienswaardigheden en hotspots bezocht en beschreven in de blogs. De plekken die ik heb bezocht die ook erg interessant waren dat zijn Seminyak & Sanur. Daarnaast heb je ook nog enkele eilanden om Bali heen. Zelf ben ik naar de Gili eilanden geweest en Nusa Lembongan. Deze plekken zijn het ook zeker waard om te bezoeken bij een reis of vakantie op Bali. Voor de mensen die geen zin hebben om alles te lezen heb ik nog 2 losse blogs geschreven over de stranden en tempels van Bali. Hier tref je: De mooiste stranden van Bali De leukste tempels van Bali Als ik het over zou kunnen doen en deze blogs als handleiding had zou ik minder erg te hoeven zoeken naar bepaalde dingen. Echter was het een leuke ervaring om naar al deze plekken te zoeken. Een voorbeeld hiervan is de mobiele app Go-Jek. Met deze app kun je gemakkelijk eten en taxi's bestellen in Bali. Daarnaast kun je met de scooter bijna alle plekken van het eiland bezoeken. Een scooter huren kost gemiddeld slechts maar € 5 euro per dag, echter is het verkeer wel links dus is het handig om van te voren het verkeer te analyseren voordat je zelf op pad gaat. Er zijn hier namelijk bijna geen regels voor het verkeer. Met behulp van bovenstaande Bali blogs en deze aanvulling kun je jezelf goed voorbereiden op een reis naar Bali. Als je nog vragen hebt kun je deze in de blogs plaatsen en dan zal ik erop reageren!

Laatste Reisvlog

Goedkope reistickets

Populaire reisblogs

From Tamara with Love

Europese steden

Noord-Amerikaanse steden

Aziatische steden