15 februari 2016

Damn Good Tosti’s

Normaal gesproken eet ik alleen de tosti’s op brakke dagen en aangezien ik al een hele tijd niet meer zo’n brakke dag heb gehad, vind ik dat je jezelf ook af en toe mag verwennen met een heerlijke tosti. Onlangs is er een nieuw tentje in Almere geopend en ik nam er een kijkje én nam natuurlijk één van de tosti’s om uit te proberen.

Bij binnenkomst viel mij meteen de inrichting op. Modern, gezellig en echt een leuk plekje om even te relaxen en bij te komen na al het shoppen. Ik was er op een woensdag ochtend en het was erg rustig. Zelf vind ik het altijd wat gezelliger als er ook nog wat andere mensen zijn, maar er was in elk geval plek genoeg voor mij om te zitten! De inrichting vond ik al heel erg leuk. Nu de menu kaart nog.

Damn Good Tosti's Almere

Op de menu kaart staan verschillende tosti’s zoals Tosti Steak, Bobotie, pom, roti maar ook de classics met ham kaas, chorizo, hummus etc. De tosti’s zijn te verkrijgen van €4,50 tot €6,95, maar daar krijg je ook wel echt iets voor terug. Ik koos voor de Tosti Steak samen met een verse jus d’ orange. Binnen no time stond deze goed gevulde tosti in een bakje voor mijn neus.

IMG-20160210-WA0011

De service was top! Heel aardig personeel en het was zo klaar. Een dikke snee bruin brood met daar tussen rundvlees gestoofd in rode wijn met ui & champignons met mozzarella. Daarbij geserveerd kreeg ik ook nog een beetje naturel chips. Het brood was heerlijk en voor mij was het ook echt genoeg. Voor de grote eters zal het meer een tussendoortje zijn, maar dat is natuurlijk meestal zo met een tosti. Het enige wat ik jammer vind, is dat het drinken in een plastic bekertje wordt geserveerd. Dit is ook met de koffie en thee zo. Ook het bakje waar de tosti inzit, wordt daarna weggegooid.

IMG-20160210-WA0003

Kortom: een heerlijk plekje om tussen het shoppen door even aan te schuiven voor een heerlijke tosti. De smaak is goed, alles is vers en de sfeer in het tentje is ook super. En niet geheel onbelangrijk; de prijzen zijn ook goed te doen. Ik ga hier zeker nog eens terug om één van de andere tosti’s uit te proberen.

Heb jij dit tentje al eens bezocht?

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten