19 december 2017

Deze dingen maken mij gelukkig

Het einde van het jaar nadert en voor veel mensen betekent dit dat het tijd is om terug te kijken op het afgelopen jaar. Als je je soms bedenkt wat er allemaal in één jaar kan gebeuren en veranderen is dit soms erg eng, maar ook juist erg mooi. Dit betekent dat als er vervelende dingen gebeuren, er ook nog genoeg ruimte is voor de dingen die je gelukkig maken. Wat heeft mij in 2017 gelukkig gemaakt?

Mooie samenwerkingen en een nieuwe website
Op professioneel gebied is het een goed jaar voor mij geweest. Zoals je wellicht weet werk ik al bijna 2 jaar full time bij een online marketing bureau, maar daarnaast ben ik ook erg druk geweest met mijn eigen website en blog. Hoewel veel mensen het niet doorhebben, gaat daar ook erg veel tijd in zetten. Nee jongens, ik zal jullie uit de droom helpen: het komt allemaal echt niet zomaar aanwaaien. De leuke samenwerkingen die hier uit voort komen, de mensen die ik mag ontmoeten en de reacties die ik ontvang zorgen ervoor dat ik keer op keer met plezier aan alles werk. Ik ben blij dat ik dit allemaal kan en mag doen!

Schoenen:
Overknee laarzen van Sacha

Training geven
Wekelijks geef ik meerdere keren per week hardlooptraining. Héérlijk vind ik dat! Vooral als je na afloop hoort dat ze lekker hebben gelopen, of dat ze in het weekend een bericht sturen dat ze zojuist een lange duurloop hebben kunnen voltooien die ook nog eens goed ging. Daar haal ik mijn energie uit en weet ik weer waarom ik training geef en waarom hardlopen zo’n mooie sport is.

Simpele dingen in het leven
Juist bij de simpele dingen in het leven moeten we wat vaker stilstaan. Een diner met een vriendin, op de bank met een deken en een goede film, je to-do list helemaal kunnen afstrepen, een rondje hardlopen, een gerecht dat eindelijk lukt of een dagje shoppen met je zus. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar we mogen dankbaar zijn dat we dit allemaal kunnen/mogen doen.

Reizen
De mooie reizen die ik het afgelopen jaar heb mogen maken, zullen mij altijd bij blijven. Zo ben ik dit jaar in Rome, Londen, Ibiza, New York, Miami en Bali geweest. Nieuwe culturen ontdekken, nieuwe plekken op de wereld zien en dat in gezelschap van de mensen die je liefhebt. Gelukkiger kun je mij niet maken!

Ik wens jullie het állerbeste voor 2018 en ik hoop dat het een mooi jaar wordt!

Sta vaker stil bij de dingen die je gelukkig maken en je zal vaker rondlopen met een lach op je gezicht.

Hoe vaak sta jij stil bij de mooie dingen in het leven?

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Bestel nu online

Meest recente Foodblogs

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

Multiculturele recepten