Central Park
7 januari 2019

Doelen 2019

Elk jaar schrijf ik eigenlijk een blog over mijn doelen. Hierin kijk ik terug naar het afgelopen jaar en blik ik vooruit wat ik wil behalen in het volgende jaar. In mijn blog doelen 2018 schreef ik over mijn 3 doelen: meer andere sporten beoefenen, vloggen en een pr lopen. Nou had ik op de dag dat ik die blog schreef, nog niet bekend gemaakt dat ik zwanger was. Dit heeft natuurlijk erg veel invloed gehad op mijn doelen van 2018.

Heb ik mijn doelen van 2018 behaald?

Mijn eerste doel is behaald. Ik schreef mij in bij een nieuwe sportschool om daar verschillende groepslessen uit te proberen. Eerder sportte ik bij Mom in Balance; erg leuk, maar dit is op vaste tijden. Met een baby een vriend met een eigen bedrijf is sporten gewoon bijna niet te plannen. Wanneer mijn vriend even thuis is, is dat mijn kans om te sporten! Dat kan dus elke keer anders zijn. Hierdoor besloot ik om mij in te schrijven bij de sportschool, zodat ik zelf kan bepalen wanneer ik ga sporten. Daarnaast loop ik nog steeds 1x per week hard, maar doe ik nu bijvoorbeeld ook Xtreme, Spinning en Boksen. Vooral dat laatste ben ik echt aan verkocht! Ik probeer in elk geval 3x per week naar de sportschool te gaan, zodat ik in totaal toch nog 4x per week kan sporten. Het heeft ook wel wat maanden geduurd voordat we hier onze draai in hadden gevonden, maar het is waar wat ze zeggen: het wordt steeds makkelijker.

Mijn andere 2 doelen zijn niet gelukt. Het vloggen kostte mij teveel tijd (vooral het editen ;)) en een pr lopen met een zwangere buik was ook niet zo’n goed idee haha.

Nieuwe doelen voor 2019?

Is het wel nuttig om doelen op te stellen? Als ik ze vorig jaar toch niet heb gehaald? Ik denk het wel. Vooral omdat je toch ook zo aan het eind van het jaar iets hebt om op terug te kijken. Hoe stond ik er een jaar geleden in? Voel ik dit nog steeds zo of zijn mijn prioriteiten verschoven? Daarnaast vind ik het ook goed om vooruit te kijken. Wat wil ik bereikt hebben en waar wil ik aan gaan werken?
Als eerst wil ik werken aan een doel waarvan ik denk dat ik die deel met 90% van Nederland. Juist, afvallen. Ik wil nog 10 kilo kwijt en dit ga ik doen door lekker te sporten en gezond te eten. Ik ga niet op dieet en eet gewoon normaal. Ik laat alleen wat vaker het lekkers liggen is de bedoeling. Ik heb er immers een heel jaar voor, moet lukken dus. 😉

Daarnaast wil ik ook het bloggen weer oppakken. Het heeft even een tijdje stil gelegen omdat ik erg druk was met Marciano en de momenten dat ik even niks te doen had, maar ging bijslapen. 🙂 Jep, Marciano is nog steeds een slechte slaper. Maar nu we eenmaal een ritme hebben, denk ik dat in elk geval 1 blog per week toch wel moet lukken. Wat zouden jullie leuk vinden om te lezen? Laat het mij vooral weten!

Het laatste doel dat ik wil stellen, is weer 10km kunnen lopen. Ik loop nu ongeveer 5 km hard en wil graag weer makkelijk 10km kunnen lopen zoals ik dat voorheen deed. Moet te doen zijn, toch? 🙂

Wat zijn jouw doelen dit jaar? Ik ben benieuwd!

Laten we er vooral een mooi jaar van maken, met of zonder specifieke doelen! Have a good year xoxo

Liefs,

Tamara


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Bestel nu online

Populaire foodblogs

Multiculturele recepten