14 november 2016

Doelen na New York

New York is inmiddels voorbij.. Het was een te gek avontuur dat ik mocht meemaken en waar ik lang naartoe had geleefd. Van tevoren hoorde ik verschillende mensen zeggen dat zij na de eerste Marathon geen zin meer hadden om te lopen of even helemaal futloos waren. Hoe zit dat met mij? En wat ga ik nu doen? Ik vertel het je in deze post!

Of ik ooit nog een Marathon ga lopen, weet ik niet. Eerst zei ik met zekerheid: dit doe ik nooit meer. Nu zeg ik, wie weet ooit, maar voorlopig in elk geval niet. Je moet er veel voor laten en er hard voor werken, maar het wordt zeker beloond. Ik denk echter wel dat de magie van de stad en de adrenaline van dat ik mijn eerste Marathon liep mij er doorheen hebben gesleept. Ik had de race veel zwaarder verwacht, waardoor ik denk ik de volgende keer het veel zwaarder zal krijgen. Wellicht dus dat ik het hierbij laat, maar wie weet ben ik ooit nog te overtuigen. 😉

IMG-20161104-WA0036

Stoppen met lopen doe ik zeker niet! Ik zit ook helemaal niet in een after-Marathon dip. In tegendeel juist. Ik heb erg veel zin om te lopen en de Marathon heeft mij zoveel motivatie gegeven om weer verder te gaan met trainen. Wel op een andere manier. Nu kan ik weer trainen wanneer ik zin heb en hoever ik zin heb in plaats van de verplichte lange duurlopen. Ik wil graag werken aan een snelle 10 km en volgend jaar ook de halve Marathon sneller kunnen lopen. De komende tijd zullen dat dus mijn doelen worden om aan te werken, maar vooral gewoon genieten van het “vrijblijvende” lopen en lekker bewegen.

Ik ben benieuwd wat het lopen mij allemaal nog zal brengen. Eerst nog even nagenieten en tijdens mijn trainingsrondjes zal ik ongetwijfeld nog vaak terug denken aan deze bijzondere Marathon.

Heb je nog een leuke run die ik zeker moet meemaken? Laat het in de reacties weten, ik ben nog wel op zoek naar leuke runs! 🙂

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.