Wereldkaarten
30 juni 2018

Wooninspiratie: Een wereldkaart in huis

Wie mij een beetje kent, weet dat ik van reizen houd. Het is ook niet voor niets dat er een categorie “reizen” is te vinden op deze blog. Het liefst ga ik elk land af en ondanks dat ik al best wat plekjes heb gezien, is er ook nog zoveel dat ik nog niet heb gezien. Hoe leuk is het dan dat je met een wereldkaart in huis kunt kijken waar je allemaal nog heen kunt!

Wat jullie waarschijnlijk nog niet weten, is dat wij bezig zijn met een nieuw huis. We zitten nu nog in een huurwoning, maar willen graag een koopwoning en dus hebben we de hypotheek aangevraagd. Zodra de hypotheek rond is, zal ik er meer over vertellen, maar ik hoop natuurlijk dat we snel kunnen gaan verhuizen en dan ook een heerlijk tuintje hebben voor onze kleine man. Het lijkt mij dan ook leuk om jullie mee te nemen in de verhuizing en ook wat wooninspiratie met jullie te delen. Hierbij gelijk de eerste post!

Wat meteen in ons nieuwe huis zal worden opgehangen, is de wereldkaart op hout. Met Marciano kunnen we dan de verschillende landen bekijken en leren hoe de wereld er uit ziet en daarnaast staat het ook nog hartstikke leuk! Zo kunnen we goed bijhouden waar we al geweest zijn en wat de volgende vakantiebestemming zal worden. Misschien een wilde prik op dit bord en daar heen vertrekken? 🙂 Er zijn super veel verschillende wereldkaarten te vinden, maar wij gingen voor deze versie op hout:

Wereldkaarten

Hoewel ik van Etienne normaal gesproken niks aan de muur mag hangen, kreeg deze versie gelukkig wel de goedkeuring haha. Je kunt ook een foto op canvas drukken. Dat lijkt mij ook nog heel leuk om te doen en misschien als het foto van Marciano betreft, krijg ik nog wel een keer goedkeuring van Etienne. 😉

Naast de verschillende wereldkaarten, kun je er ook voor kiezen om de wereld overal mee naar toe te nemen. Je hebt namelijk ook verschillende wereldkaarten gadgets zoals bijvoorbeeld een wereldbol. Zo kun je er heerlijk voor gaan zitten om de wereld te bekijken en omdat deze van kurk is gemaakt, kun je er ook punaises in plaatsen zodat je kunt zien waar je allemaal geweest bent. Het leuke van deze wereldkaart op hout is dat je er op elk moment van de dag naar kunt kijken en je kan er zelfs nog kleine foto’s bij plakken als herinneringen van de reizen die je hebt gemaakt. Dat ga ik namelijk ook doen.

Helaas kan ik nu dus nog geen foto plaatsen van hoe het er uit ziet in ons nieuwe huis, maar zodra hij hangt deel ik hier natuurlijk nog een foto van op Instagram! 🙂

Hebben jullie iets aan de muur hangen? Ik ben benieuwd! Laat het mij weten in de reacties.

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Reisvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Goedkope reistickets

Populaire reisblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Europese steden

Noord-Amerikaanse steden

Aziatische steden