Fietsblog

Sportiviteit heeft een lange tijd in mij gezeten. Eigenlijk was ik vroeger altijd wel aan het sporten, maar het enige dat ik leuk vond was dansen. Vanaf mijn vierde jaar begon ik met dansen en deed ik niks anders. Toen ik eenmaal voor een langere periode naar Curaçao vertrok, zei ik mijn danslessen op en maakte het sporten plaats voor feestjes, chillen en alles behalve sporten. Toen ik terug kwam in Nederland wist ik dat ik iets moest veranderen en dat ik moest afvallen. Toen de Almere City Run in Almere was en ik zag dat allerlei mensen meededen die ik ken, wist ik dat ik dat ook wilde. Ik begon met hardlopen en daar begon mijn liefde voor het rennen. Het hardlopen heeft de liefde voor sporten in bredere zin losgemaakt. Ik wilde niet alleen hardlopen, maar ik wilde fit zijn, mezelf fit voelen en nieuwe sporten ontdekken.

Het ontstaan van Tamara's fietsblog

Na een aantal jaren hardlopen, stapte ik daarom (geïnspireerd door mijn vader) op de racefiets. Mijn vader fietst eigenlijk al jaren, maar op de een of andere manier trok het mij niet zo. Nu ik het eenmaal geprobeerd heb, snap ik waarom de wielrenners het zo fijn vinden! Een voordeel van het fietsen is dat je veel meer kunt zien van een omgeving doordat je langere afstanden maakt. Je komt echt ergens. Maar toch merk ik ook dat ik nog heel veel moet leren van het fietsen. Want hoe werkt de fiets precies, wat heb je allemaal nodig voor het wielrennen en wat zijn de tips en tricks? Als beginnend wielrenner probeer ik hier allemaal uit te komen en de dingen van het wielrennen te ontdekken. Op deze fietsblog kun je mijn bevindingen, ervaringen en tips lezen over het fietsen/wielrennen. Hiermee probeer ik mensen te inspireren om zoveel mogelijk te fietsen en eventueel zelfs hier hun werk van kunnen te maken zoals een fietskoerier. Zo hoef jij de fouten die ik maak in elk geval niet te maken.

Meest recente fietsblogs

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire fietsblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.