4 september 2015

Food inspiratie

Als eerste een lekkere Hollandse pot: aardappelen, broccoli, slavinkje en een sausje. Nu denken jullie vast: ‘De schil zit nog om de aardappelen, waarom dat?’. Dit doe ik omdat je de schil na het koken veel makkelijker van de aardappel afkrijgt. Mijn Oostenrijkse vriend kwam langs dus dacht: ‘We moeten Hollandse pot eten, haha’.

FullSizeRender

 

Af en toe moet ik ook even wat ongezonds eten. Als ik ongezond eet is het meestal omdat ik onderweg ben, er niks anders is, omdat het makkelijk is en natuurlijk ook lekker. Hier was ik bij de voetbalwedstrijd AJAX-ADO (voor het eerst bij een wedstrijd in de Arena, gaaf!!). Ik heb een lekker patatje gegeten en mijn vriend een broodje hamburger.

IMG_3808

Een lekkere pasta en makkelijk te maken. Ingrediënten: kip, tomaat, bos ui, champignons, pasta, rucola, pijnboompitjes, crème fraîche en paturain. Je maakt eerst de kip een beetje gaar, vervolgens alle groenten erbij en als laatste de crème fraîche en de paturain. Je kunt natuurlijk de groente toevoegen de je zelf lekker vindt.

IMG_3823

Ik had nog wat van de gekookte pasta over en heb daar een koude pasta salade van gemaakt met tomaat, komkommer, gekookt eitje, pijnboompitjes, avocado en een beetje crème fraîche. Als laatste voeg ik een beetje zout, peper en de rucola toe. Lekker makkelijk en héérlijk!

IMG_3839 (1)

Als lunch eet ik vaak roerei. Dit keer heb ik roerei gemaakt met: tomaat, bos ui en kaas. Een lekkere lunch, vult goed en is ook lekker snel klaar. Beetje peper en zout er door en klaar om op te eten!

IMG_3867

Smoothie tijd!! Ik kan elke dag wel een smoothie drinken (dit doe ik dan ook bijna elke dag). In deze smoothie zitten: 2 mandarijnen, 1 nectarine, 1 banaan, 1 kiwi, handje aardbeien en soja melk. (Geheimpje: deze smoothie stond voor mij klaar na het douchen, vriendjelief had hem gemaakt).

 IMG_3644

Nog een lekkere smoothie (nieuw recept): banaan, komkommer, appel en sojamelk. Ik dacht ik probeer eens wat nieuws met wat ik nog in huis heb. Lekkere fris doordat er komkommer in zit en hij is wat dikker omdat er banaan in zit. Ik vind hem erg lekker!

IMG_3868

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb en jullie voor deze week genoeg informatie hebben om wat lekkers te eten. Fijne week en geniet er van!

Groetjes,

Denice Dorenbos


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten