Spelen in de Lente
14 maart 2019

Klopt de lente bij jou ook al aan de deur?

We zijn verwend met een paar heerlijke dagen de afgelopen weken en dat zorgt toch wel voor lentekriebels. Als iemand die graag hardloopt, fietst en wandelt (ook met Marciano natuurlijk), kan ik niet wachten tot de lente eraan komt, met daarna hopelijk een heerlijke zomer!

Hier vind je alvast 5 redenen om uit te kijken naar de lente!

Eindelijk naar buiten (met of zonder een kleintje)

In de winter is het een hele klus om met een klein kind naar buiten te komen. Bij regen of sneeuw is het helemaal een drama. Dat is voor mij al een stevige reden om uit te kijken naar de lente die voor de deur staat. Droge dagen met een wat hogere temperatuur zijn dé perfecte situatie voor een moeder met een jong kind. Een verkenningstocht staat voor de boeg!

Tijd om de kledingkast te vernieuwen!

Winterkleding… Je kunt erover zeggen wat je wilt, maar heel spannend is het natuurlijk niet. Met de lente en de zomer voor de deur heb ik eindelijk een goede reden om op zoek te gaan naar wat nieuwe kleding. Voor mezelf en voor Marciano. Heerlijk om weer alle frisse kleuren in de winkels te zien!

Daarover gesproken, de lente is ook het moment om alvast op zoek te gaan naar zwemkleding, aangezien het nieuwe assortiment in de winkels komt te liggen. Ik ben heel benieuwd met welke badmode Tweka dit jaar komt!

Lekker de natuur in

In de herfst en winter kun je in principe hardlopen en fietsen, maar tijdens de lente heb ik altijd net iets meer motivatie en energie. Van die dagen waarop je denkt: ‘vandaag kan ik wel eens voor een PR gaan.’ Heerlijk wanneer de natuur weer helemaal groen kleurt en de lentegeuren zorgen voor nóg meer motivatie.

Tijd om te gaan verbouwen!

Niet ons huis hoor! Bij de lente hoort gezond eten aangezien alles weer begint te groeien. Dit jaar toch maar eens kijken of we wat meer zelf kunnen verbouwen, want zoveel ruimte heb je helemaal niet nodig voor een paar tomaten, sla en wat ui bijvoorbeeld.

Zon, zon, zon en nog meer zon!

De donkere dagen zijn voorbij. Het duurt steeds langer voordat het echt donker is buiten en de zon lijkt met de dag feller te schijnen. Geweldig om te merken hoeveel energie je daar toch van krijgt en wat alle zonneschijn met je humeur doet!


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Reisvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Goedkope reistickets

Populaire reisblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Europese steden

Noord-Amerikaanse steden

Aziatische steden