LachRun
21 september 2015

LachRun

Hardlopen hoort leuk te zijn toch?! Ik ren omdat het goed is voor mijn gezondheid, maar vooral ook omdat ik het leuk vind! En wat doe je als je iets leuk vindt? Dan ga je lachen! En dat is precies wat je moet doen tijdens de LachRun die er dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt!

Ik zag deze run al eens voorbij komen en het lijkt me zó leuk om te doen. Tijdens de eerste editie van de LachRun op 13 December 2015 kun je kiezen om 3 of 5 (s)miles te lopen. Ik ga de uitdaging aan en kies voor de 5 (s)miles! Lijkt mij eigenlijk een perfecte afstand. Ik ben er immers wel achter dat ik niet gemaakt ben voor de lange afstanden, maar de korte afstanden vind ik altijd heerlijk. De 5 kilometers zijn echter altijd zo voorbij, dus de 5 mile lijkt me echt perfect.

LachRun

Foto: C’est La Via Photographie

Het lijkt mij dus echt hi-la-risch om met z’n alle te lachen tijdens het rennen. Dat maakt lopen toch nog leuker dan dat het al is? De organisatie van de LachRun zegt dat zij ons zullen helpen om te lachen tijdens het rennen. Ik ben benieuwd wat dat inhoudt, maar dat het lachen wordt weet ik wel zeker. Je mag tijdens deze run zo hard of zacht lachen als je maar wilt. Best een uitdaging lijkt mij om te lachen en daarnaast ook nog een goede tijd neer te zetten? En laat ik nou net van uitdagingen houden :)!

Dat het een kleinschalige loop is trekt mij ook heel erg aan. Ik houd van kleinschalige loopjes. Begrijp me niet verkeerd, de hele massale hebben ook echt iets, maar toch heb ik altijd bij de kleinere loopjes meer een groepsgevoel en het idee dat je meer samen bent.

Het lijkt mij super leuk deze run met een aantal van jullie te lopen. Ik heb er in elk geval zin in! Schrijf je dus snel in en laten we er samen een heerlijk lach-loop festijn van maken! Inschrijven doe je hier. Zie ik je daar?

Met een glimlach,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


3 thoughts on “LachRun

  1. Caroline schreef:

    Definitely giving this one a go! I laughed pretty much all my run during the Damloop by night (kids pulling a show, people clapping and joking around, organizers flyboarding over the dam) so I’m curious what they have planned for the Lachrun 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.