16 juni 2017

Leuke hardlooproutes

Ben jij elke keer hetzelfde rondje rennen ook zat? Wil je wel eens een ander rondje doen, maar weet je niet goed waar het leuk is om te rennen? Samen met andere hardlopers uit heel het land hebben we een aantal mooie locaties verzameld waar je kunt hardlopen. Dus trek er op uit en ontdek Nederland!

20170122_110341

 1. Oostvaardersplassen
  De mensen die nog nooit in Almere zijn geweest, roepen al gauw dat dit een lelijke, stomme stad in. Ik woon er al mijn hele leven en ik vind het een heerlijke stad! Het is juist heel veelzijdig en altijd iets te doen. De Oostvaardersplassen zijn een daar een onderdeel van, waar je middenin de natuur kunt rennen. De routes zijn zo groot of klein te maken als je wilt.
 2. Haagse Bos
  Voor een looptraining was ik nog niet zo lang geleden in het Haagse Bos, waar je ook Huis ten Bosch kunt vinden. Wat een mooi stukje Nederland is dat! Doordat het allemaal kris kras door elkaar loopt, kun je elke keer weer nieuwe paadjes en plekjes ontdekken.
 3. Rondje werelderfgoed Schokland
  Midden in de Noordoost polder vind je het voormalige eiland Schokland. Een plek tussen land en water. Een mooi stuk natuur, waar je tijdens je run genoeg te zien hebt, maar ook zeker je rust kunt vinden.
 4. Castricum
  Wil je wat anders dan de bossen? Ga dan voor de duinen bij Castricum. Je kunt je auto parkeren bij Johanas Hof en vervolgens aan je run beginnen. Bij mooi weer kun je na je run een duik nemen in de zee en afkoelen van de run. Pluspunt: je wordt zo super sterk van runs in de duinen!
 5. Reeuwijkse Plassen
  De Reeuwijkse Plassen zijn dertien plassen tussen Bodegraven en Gouda. Dit mega grote gebied zorgt ervoor dat je elke keer een andere route kunt lopen en nieuwe stukjes kunt ontdekken. Dit gaat dus nooit vervelen!
 6. Rotterdam Centrum
  Hoewel ik een echte Amsterdammer ben, mag Rotterdam niet in dit lijstje ontbreken. Naast alle mooie natuur, is het ook fijn om door een stad te lopen. De Rotterdam Marathon is de grootste marathon van Nederland en als je een rondje Rotterdam loopt, mag de Erasmusbrug niet ontbreken. En oja, vergeet ook de selfie bij de kubus woningen niet. 😉
 7. Utrechtse Heuvelrug
  Een mooie centrale locatie voor als je samen met een aantal andere loopmaatjes wilt gaan lopen. Loop samen door de prachtige bossen van Utrecht.

Wat is jouw favoriete hardloopplek? Laat het weten zodat ik dit aan de post kan toevoegen.

Met sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.