Lunch recepten

Een lunch kan op verschillende momenten op de dag. Voor de meeste mensen is dit rond 12.00. Echter heb je ook een late lunch tussen circa 15.00 en 18.00. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het moment waarop je opstaat. Veel mensen kiezen er zelfs voor om meerdere keren te lunchen. Dit is eigenlijk ook het verstandigst. Helaas is dit niet mogelijk bij elke studie of baan. De essentie van een lunch blijft hetzelfde. Een lekkere maaltijd!

Wat voor soort lunch gerechten kun je maken?

Er zijn verschillende soorten lunch gerechten. De meeste mensen in Nederland kiezen ervoor om een broodje te eten als lunch. Dit kan hetzelfde soort broodje zijn als tijdens het ontbijt. In onze foodblog proberen we verschillende soort lunch gerechten van brood te maken. Dit kunnen lekkere sandwiches of tosti's zijn. Dit zijn lunch gerechten waarbij je dus een tosti- of grill apparaat nodig bij zult hebben. Een ander voorbeeld is een lekker warm broodje zoals een broodje pulled chicken. Het is echter ook mogelijk om een hamburger of kipburger als lunch te nemen. Als je geen zin hebt in brood kun je altijd nog een gezonde wrap maken met groente, kipfilet en een lekker sausje. Dit kan je even goed vullen als een broodje!

Geen tijd of zin om een uitgebreide lunch te maken?

Etienne houdt ervan om tijdens zijn lunch warme gerechten te eten. Dit kan gemakkelijk door het hoofdgerecht van de dag ervoor goed te bewaren in de koelkast. De dag erna is het nog zeker goed en sommige gerechten zijn nog zelfs lekkerder ook! Je kunt ook eventueel de dag van te voren een broodje klaarmaken met kaas, tomaat en tonijn of kipfilet zodat je deze op kantoor direct in het tosti apparaat kunt plaatsen. Zo hoef je dit niet tijdens je korte pauze klaar te leggen maar kun je binnen 5 minuten al lekker genieten van een lekkere lunch :)

Laatste Foodvlog

Bestel nu online

Meest recente Foodblogs

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

Multiculturele recepten