11 maart 2016

Marathon gedachten #10

Er is alweer een week voorbij! Wat vliegen de weken toch voorbij. Aan de ene kant denk ik: ik heb nog tot november om te trainen voor de marathon, dat is lang zat. Aan de andere kant is het voordat je het weet alweer november en sta ik aan de start van mijn eerste marathon in New York.

Nadat ik zo’n last had van mijn knie na de halve marathon, werd ik wel een beetje bang. Dit is pas de helft van de afstand die ik in New York moet redden. De komende periode moet ik dus mijn knie weer goed gaan trainen, regelmatig naar de fysiotherapeut gaan en mijn lichaam langzaam laten wennen aan de grote afstanden. Ik ben afgelopen woensdag naar de fysiotherapeut geweest. Zij kon mij vertellen dat er gelukkig niks stuk is aan mijn knie. Alles is nog heel, maar mijn knie is wel overbelast. Normaal vind ik een bezoek aan de fysio altijd erg fijn, maar dit keer deed het wel erg veel pijn! Vooral rustig opbouwen is zo belangrijk, want daar ga ik nog wel eens de mist in en daardoor roept mijn lichaam mij af en toe terug. Een kleine tegenslag dus, want ik zat er de laatste tijd weer zo goed in en ik was zo lekker aan het trainen! Ik laat me echter niet uit het veld slaan en hoewel dit 1 stap achteruit is, doe ik straks weer 2 stappen vooruit.

Dat het allemaal wat dichterbij komt, bleek ook uit de factuur die ik afgelopen week binnen kreeg. De aanbetaling voor de reis naar New York is gedaan en er is nu echt geen weg meer terug. Daarnaast vind je nu ook een collectebus voor mij bij Laloli Sieraden. Erg leuk dat zij zich ook willen inzetten om kinderen te laten lachen. Tevens hebben zij een prachtige donatie gedaan om mij en Clini Clowns te steunen. Nogmaals heel erg bedankt!

IMG-20160305-WA0003

Het trainen gaat dus wat langzamer dan verwacht, maar hé we komen er wel. Langzaam opbouwen, donaties binnenhalen en genieten van alle runs die ik mag doen en het proces naar de New York Marathon. Is het al november?

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


2 thoughts on “Marathon gedachten #10

  1. Leana schreef:

    Toppertje!! Inderdaad 1 stapje achteruit en straks weer 2 vooruit. Gaat helemaal goed komen met die knie van jou. De aanhouder wint.

    1. Healthyrunning schreef:

      Liefff! Met jouw hulp komt het helemaal goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Populaire hardloopblogs