18 maart 2016

Marathon gedachten #11

Eigenlijk wil ik hier momenteel niet over schrijven. Ondanks dat ik deze week weer een beetje goed nieuws kreeg, zit ik nog steeds in een dip waar ik snel uit moet komen.

Laat ik beginnen met de leuke dingen. Deze week bracht ik wederom een bezoekje aan de fysiotherapeut. Zij vertelde mij dat mijn knie al beter aanvoelt en dat ik voorzichtig mag proberen te rennen. Kleine stukjes dat wel, maar het is in elk geval iets. Tot op heden heb ik het nog niet aangedurfd, maar ik ga dit weekend toch echt weer een start maken. Na 2 (!) weken rust, is het tijd om weer in beweging te komen. Ik heb er zo super veel zin in om weer aan de slag te gaan, dus hopelijk denkt mijn lichaam daar ook zo over.

Daarnaast ga ik aan een nieuw programma beginnen die mij op een gezondere tour moet brengen. Mijn sporten gaat goed (als ik geen blessure heb), maar met mijn voeding heb ik nog wel eens last. De ene week eet ik heel gezond, terwijl ik dan de volgende week weer teveel ongezond eet. Ik ga daarom met behulp van het EGGPRESS programma proberen om ook mijn voeding op de rails te krijgen. Hier zal ik uiteraard ook regelmatig een update over geven.

Ik begin maandag met mijn nieuwe baan, waar ik 40 uur per week aan de slag ga. Ik heb er super veel zin in! De laatste tijd zit/zat ik in een dip wat betreft het gezonde leven en door weer een strak ritme aan te houden, hoop ik dat dit ook weer een stukje makkelijk gaat. We will see.

Tot zover mijn update. Er is dus niet zoveel gebeurd de afgelopen tijd, maar hopelijk is dat snel weer beter! See you soon.

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


3 thoughts on “Marathon gedachten #11

  1. Danya schreef:

    Wauw succes met je nieuwe baan! En de nieuwe voedingsschema. Misschien krijg je daar weer wat energie van en raak je uit je dip? Of omdat het bijna lente is. Komt goed allemaal 🙂

  2. Leana schreef:

    You can do it!! Iedereen zit wel eens in een dip. Jij bent zo gedisciplineerd dat je ook meteen mogelijkheden aanpakt om eruit te komen. Ik ben benieuwd naar EGGPRESS

  3. Gert schreef:

    Veel succes gewenst!! Wat is EGGPRESS?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Populaire hardloopblogs