23 mei 2016

Marathon gedachten #12

Velen van jullie vragen hoe het gaat met mijn voorbereiding voor de New York Marathon. De tijd gaat natuurlijk ook snel en hoewel ik nog een half jaar heb, moet de voorbereiding nu wel echt beginnen. Tijd voor een update!

Zoals ik van tevoren heb gepland, wil ik op 12 juni (mijn verjaardag) een halve marathon lopen. Als ik deze goed kan uitlopen, wil ik vanaf daar uitbouwen naar steeds langere afstanden. Ik ben de laatste tijd weer lekker aan het lopen, maar echt lange afstanden zijn er nog niet van gekomen. Tijd om daar verandering in te brengen.

Over 3 weken loop ik dus weer een halve marathon. Erg spannend, want dit is een meetmoment voor mezelf om te zien waar ik sta. Zelf ben ik vol vertrouwen dat het gaat lukken: zowel de halve als in november de hele marathon. Hoe lief ook bedoelt van sommige, met negativiteit kom je niet ver. Ik zie dan ook graag dat mensen positief stimuleren om langere afstanden te gaan lopen door bijvoorbeeld aan te bieden om mee te gaan (te voet of fietsend). Dus mocht je daar zin in hebben; let me know!

Op mijn opleiding voor hardlooptrainer, was één van de opdrachten om een loopschema te maken. Deze werd dan vervolgens besproken, feedback op gegeven, waarna ik hem weer moest aanpassen. Ik heb tijdens deze opdracht gekozen om dit schema voor mezelf te maken. Ik heb dus een mooi startpunt waarmee ik kan gaan lopen. Kijken of dit schema voor mij werkt.

Daarnaast heb ik nu ook de reis helemaal betaald! Een spannend moment, want nu gaat het echt gebeuren. Ik kan wel nog wat sponsorgeld gebruiken, dus mocht jij Clini Clowns ook willen steunen, kan dat hier.

Inmiddels heb ik ook de groep ontmoet waarmee ik in november op het vliegtuig richting New York stap. Een erg leuke, gezellige en sportieve groep waarmee wij zeker een mooie tijd gaan beleven.

Ik ben dus nog steeds veel bezig met mijn eerste marathon. Eerst maar even de halve en vanaf daar gaan we weer verder :).

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


4 thoughts on “Marathon gedachten #12

 1. Debbie - www.fitfunrun.com schreef:

  dit kun jij meiske!! no worries en laat die negatievelingen, moet voor jou alleen maar een drijfveer zijn ze een poepie te laten ruiken! kus debbie

 2. Leana schreef:

  Super goed bezig tam! Ik zie dat de donaties ook lekker gaan! Komt helemaal goed

 3. Eva schreef:

  Succes met de voorbereidingen. Ook ik loop de New York marathon in november maar dan voor Kika. Ik ben benieuwd naar je schema!

 4. Mark van Hoorn schreef:

  Dat gaat je zeker redden hoor! Geen twijfel na afgelopen zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Populaire hardloopblogs