Hardloopkleding van Healthy Running
10 februari 2016

Marathon gedachten #5

EINDELIJK! Bedankt voor jullie schoppen onder mijn kont, want het heeft geholpen. Eindelijk kan ik zeggen dat ik weer wat meters heb gemaakt. Naast de paar 5 km runs die ik vorige week heb gedaan, heb ik zaterdag ochtend bijna 16 km gerend.

Het plan was om deze ochtend 17 km te rennen. Ik had op vrijdag voor het eerst een les Funxtion meegedaan bij Fit For Free. Normaal sport ik bij een andere sportschool, maar hé af en toe iets anders proberen kan nooit kwaad. De les was super leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Toch moest ik af en toe even ademhalen omdat ik duizelig en misselijk werd tijdens de workout. Dit heb ik wel vaker als ik een soort conditietraining doe in de sportschool, maar geen idee hoe dat komt. Dus heb je een idee, let me know! Toch had ik weer een heerlijke workout in de benen en ging ik voldaan naar huis.

Zaterdag ochtend werd ik wakker met een klein beetje zware benen en ook was ik nog steeds een beetje misselijk. Toch wilde ik niet wéér afzeggen en dus ging ik ervoor. Samen met de loopgroep was het plan om 17 km te rennen, maar eigenlijk meteen merkte ik al dat ik niet lekker was. Misschien toch even gewoon niet zo lekker? Ik kwam er niet lekker in en af en toe zag ik het weer een beetje draaien. Maar door de mede lopers kon ik mezelf toch ertoe blijven zetten om te rennen en na 16,58 km waren we weer terug. Ik was zó blij dat ik het toch gehaald had. Het was dan misschien niet de lekkerste run of meest snelle, maar ik heb toch weer een paar km’s in de benen.

Zulke runs geven mij vertrouwen. Vertrouwen in dat ik het wel nog kan. Ik weet het, het is nog niet eens de helft van de afstand die ik in New York moet gaan rennen, maar ik heb ook nog even. Nu elk weekend weer een duurloopje pakken en dan kom ik er echt wel.

Just because you fail once, doesn’t mean you’re gonna fail at everything. Keep trying, hold on and ALWAYS believe in yourself.

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


2 thoughts on “Marathon gedachten #5

  1. debbie schreef:

    thats the spirit girl!

  2. Mike schreef:

    Ik had niet anders verwacht! Goed gedaan! En nu vasthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Populaire hardloopblogs