17 februari 2016

Marathon gedachten #6

Op Valentijnsdag stond eigenlijk een lange duurloop gepland, maar deze dag liep even anders dan ik van plan was. Zaterdag had ik wel ongeveer 8 km gerend, dus opzich had ik het nog redelijk gedaan. Om het goed te maken, heb ik maandagavond nog wel hardgelopen, terwijl ik dat eigenlijk niet van plan was. Volgens mij kun je wel stellen dat mijn voorbereidingen nooit zo gaan zoals ik het eigenlijk van plan was haha.

Na mijn vorige verslag over mijn voorbereiding, waarin ik vertel dat ik bang ben voor het aantal meters dat ik momenteel maak, kreeg ik een heel lief berichtje. Zij schreef mij dat ik mij niet zo druk moest maken en dat het echt wel goed ging komen. Altijd fijn zulke lieve berichtjes en dat waardeer ik echt heel erg! Maandag toch weer zo’n 10 km gerend en daarmee toch weer een beetje meters gemaakt. Aanstaande zaterdag staat er weer een halve marathon (training) op het programma, en dat wordt mijn laatste duurloop voor de CPC loop. Spannend dus!

Ik heb mij de afgelopen week ingeschreven bij een nieuwe sportschool, namelijk Fit For Free. Dit is eigenlijk nooit echt mijn favoriete sportschool geweest, maar ze bieden hier wel een groot aanbod in groepslessen, wat ik toch wel weer leuk vind. Daarnaast sporten mijn zus en moeder ook bij deze sportschool, dus kunnen wij gezellig samen gaan. Jullie zullen dit dus ook steeds vaker voorbij zien komen denk ik zo maar ;).

De laatste weken ging het met mijn voeding weer een beetje de verkeerde kant op. Mijn standaard maaltijden eet ik gezond en houd ik goed vol, maar ’s avonds zodra ik thuis kom na het sporten gebeurde het toch steeds vaker dat ik weer wat lekkers (lees: chocola) ging eten. Deze week probeer ik ook op dit gebied weer echt de draad op te pakken en al het lekkers te laten staan.

En zo kabbelen we nog even door, maar we gaan steeds meer de goede richting op! Gewoon volhouden en dan gaan we er zeker komen :)!

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.