22 februari 2016

Marathon gedachten #7

De afgelopen week dacht ik weer veel aan de marathon. Eigenlijk gaat er geen dag voorbij dat ik er niet aan denk, maar deze week was ik er weer meer mee bezig dan normaal. Het is vooral fijn dat ze thuis zo met mij meeleven. Mijn moeder en haar vriend hebben namelijk ook een ticket geboekt naar New York en komen mij dus aanmoedigen (Yay!), maar ook is mijn moeder gaan collecteren op haar werk om het sponsorgeld voor Clini Clowns op te halen.

Ik ben al druk bezig met het sponsorgeld, maar toch wil het nog niet echt vorderen. Sponsoren kun je overigens hier doen! Ik probeer bootcamps te organiseren, spullen te verkopen en te collecteren om toch het geld bij elkaar te verzamelen. Daarnaast heb ik ook bij supermarkten een bak staan waar ze emballage bonnen in kunnen doneren. Mocht je mij en dus Clini Clowns willen steunen, zou ik daar heel dankbaar voor zijn! Om het nog wat bij te zetten heb ik van Clini Clowns ook collectebussen ontvangen, dus als je in Almere woont, kan ik zomaar eens bij je voor de deur staan haha. Deze week kreeg ik ook de mail van Clini Clowns om de reis te bevestigen. Ik heb gekozen voor het langere pakket (1 dag langer, zodat ik nog een dagje kan shoppen haha) en een 2-persoonskamer. Nu begint het ineens wel heel echt te worden allemaal.

Dit is natuurlijk één deel van de marathon voorbereiding, want het andere deel is training. De afgelopen week ben ik weer lekker aan het trainen geweest en met een training van 3, 10 km en 21 km heb ik het idee dat ik weer back on track ben de laatste weken. Tussendoor heb ik ook nog 2 lessen funxtion (wat zwaaaaar!) gevolgd en dus ook nog even aan mijn kracht gewerkt. Heerlijk om eindelijk het idee te hebben dat ik een bepaald ritme heb gevonden. Deze week moet ik echter wel iets rustiger aan doen, want 6 maart loop ik de halve marathon tijdens de CPC loop in Den Haag. Daar moet ik natuurlijk wel helemaal fris en fruitig aan de start staan. In elk geval is dit een mooi meetmoment om te kijken waar ik nu sta. Dit is nu het eerste moment waar ik naar toe leef en waar ik moet gaan knallen. Ik kan trouwens úúúren naar foto’s kijken van de New York Marathon van de afgelopen edities. Even heerlijk wegdromen en weten dat ik daar straks ook sta. Kippenvel!

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


2 thoughts on “Marathon gedachten #7

  1. Leana schreef:

    Trots!! You’re going to nail it baby!

    1. Healthyrunning schreef:

      Thanksssss! Lief van je xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Populaire hardloopblogs