2 maart 2016

Marathon gedachten #9

Deze week moest ik het weer even wat rustiger aandoen dan de vorige weken. Op zondag 6 maart loop ik namelijk de halve marathon tijdens de CPC Loop in Den Haag. Ook al zie ik dit als een test moment en is dit niet zozeer een wedstrijd voor mij, ik wil deze toch zo goed mogelijk lopen. En dus besloot ik om het iets rustiger aan te doen.

Ik merk als ik ga lopen snel of ik fit ben, of dat ik nog zware benen heb van een training of een workout in de sportschool. In de week van een wedstrijd moet ik daarom altijd extra rustig aandoen en dat was ongeveer ook wat ik deze week deed. Ondanks mijn normale schema (2 keer in de week hardlopen tot max 10 km, 2 keer krachttraining) heb ik mijn lange duurloop in het weekend even weggelaten. Meestal houd ik hier toch nog zware benen aan over en dat is juist net wat ik niet kan gebruiken deze week. Daarnaast had ik natuurlijk zondag ook de VondelRun, waardoor het eigenlijk allemaal wel goed uitkwam. Deze week nog even rustig en dan ben ik helemaal klaar voor de halve marathon as zondag.

Het sponsorgeld heeft ook ineens een enorme stap gemaakt. Ik heb al een tijdje een spaarpot op mijn kamer gehad, waar vrienden en familie geld in hebben gestopt en elke keer als ik wat centjes over had, stopte ik deze ook in de spaarpot. Dit resulteerde in een mooi bedrag, dat nu op de rekening van Clini Clowns staat. Ik sta daarmee nu op €680. Een mooi bedrag, maar we zijn er nog lang niet. Je kunt overigens hier sponsoren.

Eigenlijk was dit dus een redelijk rustige week omtrent de marathon. Wel heb ik er zoooooo enorm veel ZIN IN! Ik kan echt niet wachten om op het vliegtuig te stappen en die 42,195 meter te VERPLETTEREN. Na de halve marathon zondag ga ik weer mijn lange duurlopen oppakken en lekker veel meters maken. Houd jij mijn updates al in de gaten op Instagram of Facebook? Zo weet je precies hoe ik ervoor sta :).

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Populaire hardloopblogs