24 augustus 2016

New York Marathon – Cliniclowns

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat ik aan het trainen ben voor de New York Marathon. Maar naast het trainen, ben ik ook keihard geld aan het inzamelen voor Cliniclowns! Met de manier die ik jullie vandaag ga uitleggen, kun jij ook in gedachten mee lopen met de New York Marathon.

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik het allerliefste met muziek loop. Hoewel sommige het daar niet mee eens zijn, loop ik toch veel lekkerder als ik mijn favoriete nummers kan luisteren, dan dat ik zonder loop (ja, dat heb ik getest!). Hoewel ik tijdens de loopjes met mijn loopgroep mijn oortjes thuislaat, is het tijdens een duurloop mijn muziek dat mij door de kilometers heen trekt. Maar wat is eigenlijk jouw favoriete nummer? Waar zou ik volgens jou echt op moeten lopen tijdens mijn marathon? Door de combinatie te maken tussen het hardlopen op muziek en de New York Marathon is er een nieuwe manier waarop jij Cliniclowns kunt sponsoren!

14087205_1125704944140124_2091840154_o (1)

Hoe doe je mee?

Doneer €5,- op mijn Cliniclowns account (dit geld gaat direct naar Cliniclowns!) en zet er in de reacties bij welk nummer ik volgens jou aan de playlist moet toevoegen. Je kunt zelf kiezen tijdens welke kilometer ik jouw nummer moet luisteren. Wil je dat ik jouw nummer als eerste luister of dat ik deze luister als ik over de finish ga? Doneer dan €10,- op mijn account en ik zal speciaal aan jou én jouw nummer denken zodra ik die finish lijn overga of wanneer ik nog vol goede moed start aan deze race.

Doe jij mee? 

Laat jij kinderen weer lachen? Doneer nu en loop met mij in gedachten mee.

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.