Single Fin Bali
1 december 2017

Nieuwe website, nieuw begin

Het is jullie misschien niet ontgaan dat het de laatste tijd wat stiller was op mijn blog. Dat heeft natuurlijk een reden en dat was omdat ik super druk bezig ben geweest met een nieuwe website. Vandaag, 1 december 2017, is het dan eindelijk zover. Ik mag jullie mijn nieuwe website laten zien.

Waar is www.healthyrunning.nl gebleven?

Nu zul je je misschien afvragen, wat is er met Healthyrunning gebeurd? Ik merkte dat ik meer wilde dan alleen over hardlopen schrijven en dat ik ook graag vaker persoonlijke updates wil posten, meer over andere sporten wil schrijven en ook mijn tripjes naar het buitenland onder de aandacht brengen. Ik ben zelf van mening dat Healthyrunning niet al deze punten dekt en vond het daarom tijd voor iets nieuws. Zo is tamarakops.nl ontstaan met het idee dat ik op deze blog alles kwijt kan wat er in mijn leven speelt. Daar blijft hardlopen natuurlijk een groot onderdeel van, maar er is nog zoveel meer leuks om over te schrijven!

Wat gaat er veranderen?

De nieuwe website heeft vooral een nieuwe, frisse uitstraling en brengt een frisse wind door de website. De blogs zullen qua onderwerpen wat breder worden dan alleen hardlopen, maar je kunt natuurlijk via de kopjes in het menu precies kiezen welke blogs uit welk onderwerp jij leuk vindt om te lezen! Er zullen nog steeds wekelijks nieuwe blogs online komen en mijn social media kanalen zullen vooralsnog dezelfde content als nu blijven tonen.

Tips/Opmerkingen?

Heb jij de nieuwe website al bekeken en heb je nog tips of opmerkingen? Ik sta natuurlijk altijd open voor feedback, dus je mag dit onder deze blog achter laten of mij een mail sturen op [email protected] Uiteraard zijn complimentjes ook meer dan welkom! 🙂

Voor nu: een fijn weekend en hopelijk zijn jullie net zo blij met deze nieuwe website als dat ik ben!

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


One thought on “Nieuwe website, nieuw begin

  1. Ma4cel Tukker schreef:

    Veel succes, je presentarie ziet er in ieder geval goed uit.
    Op gezondheidsgebied wellicht interessant vor je om eens te kijken op http://310002052546.fbo.foreverliving.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Reisvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Goedkope reistickets

Populaire reisblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Europese steden

Noord-Amerikaanse steden

Aziatische steden