21 september 2016

Nog 6,5 week te gaan

Nog 6,5 week voordat ik aan de start sta van de New York Marathon! Wat vliegt de tijd en wat komt 6 november ineens eng dichtbij. Tijd om serieus te worden. 😉 Hoe staat het er nu voor en wat ga ik de komende tijd nog doen om fris aan de start te staan? Lees mee!

De afgelopen weken was ik al lekker bezig met trainen en langzamerhand worden de kilometers uitgebreid. Mijn doel voor deze marathon is hem uitlopen en genieten, ongeacht de tijd die ik daarbij ga lopen. Uiteraard ga ik proberen om zoveel mogelijk rennend af te leggen, maar genieten is hier het hoofddoel. Ik bedoel maar; je loopt vast maar één keer een marathon in New York.

Het plan

Voor nu is het plan vooral heel blijven en geen blessures oplopen. Op 1 oktober heb ik een 30km loop op het programma staan en vervolgens wil ik twee weken daarna nog een laatste lange duurloop doen (30/35 km). Daarna heb ik nog drie weken (waarvan ik er één op vakantie ben) om wat rustige loopjes in te plannen en waar ik nog kleine duurloopjes ga doen. De marathon komt zo steeds dichterbij en daarom ga ik ook regelmatig nog langs de fysio de komende periode. Zo blijven mijn spieren soepel en los ik eventuele kleine blessures snel op of beter nog, blijf ik ze voor.

Sponsoracties

Inmiddels heb ik het mooie bedrag van €2000 overschreden! Je kunt nog steeds meedoen met het sponsoren van liedjes. Het bedrag is natuurlijk nooit genoeg, dus je kunt altijd nog blijven sponsoren. Hoe je meedoet, lees je hier.

Nog tips? 🙂 Let me know in de reacties hieronder. Ik begin in elk geval steeds zenuwachtiger te worden en vind het zó ongelooflijk spannend. Dit gaat de race van mijn leven worden. Dat is in elk geval één ding dat zeker is.

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


One thought on “Nog 6,5 week te gaan

  1. Tember schreef:

    Het is al zo snel he. Ik begin het doodeng te vinden. Hoe moet dat met mijn zenuwen tegen die tijd. Ik ga ook voor uitlopen en qua tijd, ja we zien wel. Zou leuk zijn als ik je tegenkom in New-York 🙂
    Succes met de laatste loodjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.