29 juli 2015

Nutrilent voeding review

Vorige maand ontving ik een leuk pakketje van Nutrilent! Hierin zaten een aantal maaltijden van de Nutrilent voeding. Ik had hier al een tijdje geleden over gehoord en was toch best benieuwd hoe dit zou zijn en daarom besloot ik om dit eens uit te proberen.

Het idee van Nutrilent

Nutrilent

“Nutrilent voeding is gezonde, gebalanceerde voeding in poeder vorm. Elk zakje bevat een derde van al je dagelijkse behoefte.”

Deze tekst staat op de achterkant van de verpakking. Het idee achter de Nutrilent voeding is dat je met drie zakjes per dag de hele dag doorkomt. In deze shakes zitten alle benodigde voedingstoffen die je nodig hebt op een dag en daarom verder geen aanvullende maaltijden hoeft. Alle vitamines, mineralen en alle andere essentiële voedingswaarden zitten in dit zakje van 165 gram. Deze shakes zijn niet te vergelijken met de shakes van bijvoorbeeld Body en Fit aangezien dat een aanvulling is op je voeding. Deze shakes zijn echt totale vervangers. Een shake van Nutrilent bevat 707 calorieën en met drie zakjes per dag behaal je dus 2121 calorieën per dag. De shakes kun je mixen met melk of water. Nutrilent is bedoeld als gezonde fast food en makkelijk om te nemen op het moment dat je geen zin of tijd heb om te koken. De shakes kosten omgerekend €1,60 per stuk en is daarmee dus ook erg voordelig in vergelijking met vaste voeding. Ik kreeg een heel verrassingspakket thuis gestuurd! Deze bevatte de smaken chocolade, vanille, aardbei en banaan en een leuke shakebeker met een erg leuk design! Indien je flesjes of een shakebeker wilt bedrukken met je eigen logo of tekst kun je een website als budgetgift.nl bezoeken. Ik zal deze shakebeker van Nutrilent waarschijnlijk ook voor een lange tijd gebruiken.

Ervaring met Nutrilent

 

Nutrilent

Ik ben zelf al shakes gewend, aangezien ik elke ochtend mijn dag start met een shake. Maar om een hele dag alleen maar shakes te nemen, dat heb ik nog nooit geprobeerd. Ik ben zelf niet erg gek op chocolade shakes, maar vanille en banaan zijn juist altijd mijn favoriete smaken! Ik heb één dag geleefd op shakes en dit is op zich prima te doen. Het poeder is erg veel, dus het shaken moet in twee keer, maar het vult dan ook erg goed. Ik vind het zelf een stuk lekkerder als de shake met melk gemengd wordt in plaats van met water, dus koos ik om af te wisselen tussen soja- en magere melk.  De smaak is een beetje zoals havermout en laat dit voor de meeste fit girls nou een van de favoriete smaken zijn! Ondanks dat je geen honger gevoel hebt en je de hele dag makkelijk doorkomt, mis ik iets om op te kauwen. Dit miste ik ook tijdens mijn detox kuur een aantal weken geleden. De smaken vanille en banaan blijven ook bij deze shakes mijn favoriet!

Iets voor mij?

Deze voeding is zeker iets voor mij. Ik zou deze voeding alleen niet drie keer per dag gebruiken, maar dit terug brengen naar één keer per dag. Mijn voorkeur gaat uit naar de lunch of het avond eten. Aangezien ik het toch wel fijn vind om ergens op te kauwen, wil ik een aantal keer per dag een vaste maaltijd hebben. Ik ben voornamelijk ’s avonds altijd erg druk en als ik uit mijn werk kom is een maaltijd zoals Nutrilent dan een heerlijke uitkomst!

Wil je deze voeding proberen? Je kunt deze hier aanschaffen (ps. er is nu korting!).

Kende jij dit merk al?

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


2 thoughts on “Nutrilent voeding review

 1. Ali Sweetie schreef:

  Hoi wanneer leveren julllie weer mijn vriendin zei dat nutlent aardbei smaak zo lekker was en haar heledag voldoende energie gaf ,
  Zodoene wacht ik tijdje.
  Om te kunnen bestellen.
  Mvg Ali.

  1. Tamara Kops schreef:

   Hi Ali,

   Je kunt het best Nutrilent een bericht sturen! Helaas heb ik geen inzicht in de voorraad.
   Succes 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten