Opening All 4 Running Shoe Advisor
27 mei 2015

All4Running – Opening Shoe Advisor filiaal

Op vrijdag 15 mei 2015 was de opening van de nieuwste hardloopwinkel in Amsterdam: de All4running Shoe Advisor. Zij meende de nieuwe hardloopspeciaalzaak van de toekomst te hebben gerealiseerd. Na deze woorden was ik natuurlijk erg benieuwd en dus ben ik die vrijdag afgereisd naar de Amstelveenseweg om de winkel te bewonderen én om meteen nieuwe hardloopschoenen te laten aanmeten!

All4Running

Zo gezegd, zo gedaan. Ik had van tevoren een afspraak gemaakt om 15:00 uur, omdat de winkel officieel nog niet open was. Iets te laat, stond ik dan rond 15:15 uur voor de deur. Dat de winkel nieuw was, zag je meteen. Er stonden al feestelijke tafels voor de deur die dezelfde avond gebruikt zouden worden tijdens de officiële opening. De deuren waren echter al wel open en er liepen al redelijk wat klanten rond in de winkel, die tegenover de ingang van het Vondelpark ligt. Het leuke aan deze winkel vind ik met name dat je je spullen kunt opbergen in de kluisjes die ze in de winkel hebben gerealiseerd. Hierdoor kun je makkelijk vanuit je werk of school snel een rondje hardlopen in het Vondelpark! (no excuses anymore!)

All4Running

Bij binnenkomst zie je meteen een lange baan waar de metingen op zoek naar de perfecte hardloopschoenen gedaan worden. Ik werd vriendelijk ontvangen door de medewerkers van de winkel en het nieuwe concept werd aan mij uitgelegd. Deze winkel is namelijk net iets anders dan de hardloopspeciaalzaak die je wellicht kent. Om een groter assortiment aan te kunnen bieden, maken ze gebruik van hun magazijn die er ook is voor hun webshop. Je laat de perfecte schoen aanmeten, en vervolgens wordt de schoen naar je huis opgestuurd of je kunt deze zelf ophalen in de winkel. Super handig, kun je nog even verder shoppen, zonder dat je met een doos schoenen hoeft te sjouwen.

All4Running

We begonnen met mijn gegevens in de computer te zetten. Naam, adres, gewicht etcetera. Nadat dit gebeurd was moest ik met mijn blote voeten over de baan hardlopen, waarbij er een meting werd gedaan op een zwart gedeelte in het midden van de baan. Nadat ik twee keer heen en weer was gerend, kon de conclusie worden getrokken dat ik ‘normale’ schoenen nodig had. Lees hier meer over de juiste hardloopschoenen. Ik begon met het passen van de Nike Air Zoom Pegasus 31. Wat zijn dit een beauty’s!! Met deze schoenen moest ik weer twee keer over de baan heen en weer rennen. Weer werd er een meting gedaan, waaruit kwam dat ik goed op deze schoenen liep. Om het te vergelijken, werden er Asics bij gepakt. Na nogmaals twee keer heen en weer te hebben gerend, bleek dat deze nog beter liepen! Om een laatste check te doen, probeerde ik de Nike Free Run. Deze vond ik persoonlijk wat minder lekker zitten en dit bleek ook uit de meting.

All4Running

Uiteindelijk zijn het de Asics Cumulus geworden. En ja hoor, een dag later werden de schoenen al thuis bezorgd. Dat was snel! Natuurlijk heb ik deze meteen even uitgeprobeerd en ze zaten heerlijk! Hopelijk kan ik hier nog vele kilometers op maken, en uiteraard gaan ze 14 juni, tijdens mijn eerste halve marathon mee. Ik vond de keuze toch wel lastig, omdat ik de Nike’s mooier vond, maar uiteindelijk draait het bij het hardlopen om de functionaliteit. Het is belangrijk om de juiste schoen te dragen, en daarom ben ik toch meegegaan met het advies van de expert! Na afloop van de meting kreeg ik alles netjes in een mapje mee om nog eens rustig te bekijken hoe ik eigenlijk loop. Erg leuk! Ik ben overtuigd en laat me volgende keer weer adviseren in de All 4 Running Shoe Advisor store.

All4Running

Ik ben benieuwd of je ook al een kijkje hebt genomen in deze nieuwe winkel. Wat vond jij hier van? Ook toe aan een nieuwe hardloopoutfit of nieuwe schoenen? Bestel ze nu hier!


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.