17 juni 2020

Prachtige gouden ketting van Isabel Bernard

Ik ben gek op mooie sieraden, al heb ik altijd mijn standaard “setje”. Aan elke hand een ring, een paar armbandjes en een mooie ketting. Hoewel ik bijna geen oorbellen draag, wil ik die voor een bijzondere gelegenheid nog wel eens in doen. Net als mijn armbandjes, die wissel ik ook nog wel eens. Toen laatst mijn gouden ketting stuk ging, baalde ik natuurlijk als een stekker. Maar het gaf ook weer een mogelijkheid om een mooi nieuw exemplaar uit te zoeken! Ik laat jullie graag mijn exemplaar van Isabel Bernard zien!

Waar mijn keuze voor kleding (nog) niet altijd duurzaam is, kies ik bij sieraden eigenlijk altijd een wat duurder, maar mooi exemplaar dat ik lang kan dragen. Aan sieraden hecht ik altijd gauw een bepaalde waarde en ik kan dan ook moeilijk afstand doen als ik een sieraad lang heb gedragen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het lang mooi blijft, omdat mijn sieraden eigenlijk altijd om/in blijven.

Na lang wikken en wegen is het de Le Marais Loulou necklace rings geworden van Isabel Bernard. Waar ik vooral op zoek naar was, was een ketting die overal bij gedragen kan worden, chique is en gezien kan worden, maar toch fijntjes is. Daarnaast vond ik de verbondenheid die de ketting aangeeft erg mooi. Ik moest gelijk aan mijn 2 kindjes denken bij het zien van deze ketting, die voor altijd verbonden zijn. Marciano als grote broer en Yara als zusje. Hand in hand. Ik was op slag verliefd! Hoewel er heel veel mooie 14 karaat gouden kettingen op de website staan, sprong deze er voor mij uit.

De sieraden van Isabel Bernard zijn van 14 karaat goud en hebben een Franse touch. De minimalistische sieraden zijn erg fijn en sommige sieraden zijn te bestellen met een persoonlijke touch door te kiezen voor een bepaalde letter. Ik weet in elk geval al wat mijn volgende sieraad wordt. 😉

Het leuke van deze ketting vind ik dat iedereen zijn of haar eigen waarde er aan kan hangen. Zoals ik aangaf, dacht ik gelijk aan mijn kinderen, maar wat ik mij ook goed voor kan stellen is dat het voor partners of vriendinnen bijvoorbeeld een mooi gebaar is. Verbondenheid in elke vorm. Meestal denk ik dan gelijk aan sieraden met een letter, maar deze subtiele ketting is ook een mooie optie!

Cadeautip: Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor je vriendin/vrouw/moeder/oma? Dan is het zeker de moeite waard om deze sieraden eens te bekijken. Ik weet zeker dat elke vrouw hier heel gelukkig van zou worden! Ik ga in elk geval lang genieten van deze mooie ketting!

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten