10 september 2018

Schoonheidsbehandeling bij Qbeauty

In alle drukte van het dagelijks leven, is het belangrijk dat we ook aan onszelf blijven denken. Je werkt, hebt kinderen, sport en probeert ook nog je sociale leven te onderhouden. Even op adem komen en wat tijd voor jezelf is daarbij ook erg belangrijk. Ik neem die tijd voor mezelf door af en toe een heerlijke schoonheidsbehandeling te nemen. Vorige week mocht ik genieten van een Babor Skinovage Treatment bij Qbeauty in Almere.

Over Qbeauty

Qbeauty is een kleinschalige day spa en schoonheidssalon in Almere. Naast een gezichtsbehandeling waarvoor ik ging, kun je hier ook terecht voor onder andere een wellness arrangement, lichaamsbehandeling en huidverbetering. De locatie is makkelijk te bereiken en er is ook genoeg parkeergelegenheid. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik gelijk iets te drinken aangeboden. Met een tijdschrift en een drankje kan het genieten gelijk al beginnen en kon ik wachten op mijn behandeling.

Qbeauty

Babor Skinovage Treatment

Zelf had ik wel al eens van Babor gehoord, maar wat het eigenlijk was wist ik niet. Ik was dus ook erg benieuwd naar wat de behandeling zou inhouden. Babor is een merk in de professionele huidverzorging.

De behandeling van 60 minuten bestaat uit:

– 2 fase reiniging met de hy-oil en phytoactive
– Huidanalyse
– Doorbloedingsmasker
– Scrub
– Ampul + massage
– Gezichtsmassage
– Masker
– Verzorging op de huid afgestemd

Zelf vind ik het altijd fijn als ik weet wat er gedaan wordt en waarom dat goed is. Dat werd gelukkig tijdens de behandeling ook verteld. Tijdens de behandeling werd er ook gebruikt gemaakt van een methode waarbij je kunt zien of je huid goed verzorgd is. Hoe roder je huid wordt, hoe beter je huid verzorgd is. Gelukkig werd het bij mij best rood, wat betekent dat het dus best goed verzorgd was. Hier en daar waren nog wat plekjes te zien, maar ik was blij verrast omdat ik de laatste tijd niet heel zorgvuldig voor mijn huid had gezorgd. Verder was er wel te zien dat er wat hydratatie te kort kwam en hier werd vervolgens op ingespeeld door een ampul van Babor aan te bieden.

Qbeauty

Je kon merken dat de schoonheidsspecialiste wist waar ze het over had en heeft mij heerlijk laten genieten van een behandeling. Na afloop werd er nog een advies gegeven over welke producten ik het best kon gebruiken. Ik heb een litteken op mijn kin en had zelf ook gevraagd wat hier aan te doen was. Er werd mij een speciale creme van Babor geadviseerd die littekens minder zichtbaar maakt. Ik gebruik deze zalf nu een weekje, dus ik kan nog niet veel zeggen of dit ook echt werkt.

Qbeauty

Kortom; het was echt even een uurtje genieten en ik kon met nieuwe energie weer terug naar huis.

Nemen jullie vaak een schoonheidsbehandeling of kiezen jullie op een andere manier voor tijd voor jezelf?

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Reisvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Goedkope reistickets

Populaire reisblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Europese steden

Noord-Amerikaanse steden

Aziatische steden