22 januari 2017

Road 2 New York 2.0

Hello!

Leuk dat je dit leest. 🙂

Ik zal mezelf  eerst even voorstellen. Mijn naam is Melissa. Ik ben 27 jaar oud,en woon in Almere samen met mijn man Joey. En zoals vele van jullie misschien al weten.. ik ben de zus van Tamara. Een trouwe supporter en fan in alles wat me zusje voor HealthyRunning doet. Dus misschien heb jij mij ook wel is gezien, als ik weer is mee deed met een bootcamp die Tamara gaf.

Zoals jullie natuurlijk weten, heeft Tamara vorig jaar de New York Marathon gelopen. En wie stond daar uiteraard langs de kant?! Juist, ik! Om haar heel hard aan te moedigen! En dan sta je daar, tussen de duizenden mensen langs de kant . Iedereen staat aan te moedigen en te roepen. Veel hardlopers hebben hun naam op hun shirt staan, dus er worden ook veel namen geroepen. Vooral als we Nederlanders herkende: “ Kom op Jeroen” “Zet hem op Pieter”

De route die de lopers rennen, gaat heel New York door. Bruggen op en af, de straten door..

De sfeer die er die dag hangt is fantastisch! Iedereen is blij en trots. Trots op iemand die daar loopt, en de uitdaging aangaat om een marathon te lopen. Of trots omdat je hem zelf gelopen hebt!!

16105792_1170787953037480_4082768021855144860_n

En dat is de reden dat wij (ja mijn man gaat ook mee doen!) dit jaar ook mee gaan doen. Omdat je altijd dromen en doelen wilt blijven houden, en dit leek ons een mooie voor 2017. We doen al een tijdje aan hardlopen (lees een paar jaar), maar daar moet ik eerlijk bij zeggen dat het nooit heel consequent elke week is geweest. Als we zin hadden gingen we lekker lopen, de ene keer 3 keer in de week en dan weer 3 weken niet. Ja dat kan nu natuurlijk niet meer! We hebben een droom…om ook dit jaar heel New York door te rennen! En aangemoedigd te worden langs de kant, en uit eindelijk te kunnen zeggen: I DIT IT!!!

42 kilometer is natuurlijk niet niks, dus we zijn gelijk begonnen met trainen. En dat doen we nu wel heel trouw, anders gaan we het nooit redden. We zijn gemotiveerder dan ooit, met dit mooie doel voor ogen! Onze droom voor 2017!

Lijkt het je leuk om ons te volgen? Wij houden iedereen op de hoogte van ons avontuur  @ road2newyork2017 via Facebook en Instagram.

Wil je ons en de Cliniclowns steunen? Dit kan ook al via de website van Cliniclowns: Sponsor hier!

Liefs, Melissa


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


3 thoughts on “Road 2 New York 2.0

 1. Vidya schreef:

  Jullie kunnen het toppers!
  Geloof in jullie.
  Groetjes vidya

  1. Melissa schreef:

   Super lief Vid! Thanks!!
   Liefs, Melissa

 2. Melissa schreef:

  Super lief Vid! Thanks!!

  Liefs, Melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.