Runkeeper handleiding
28 augustus 2017

Runkeeper handleiding

Sinds de eerste dag dat ik begon met hardlopen, besloot ik te lopen met Runkeeper. Er zijn op de markt zoveel verschillende (gratis) apps, maar Runkeeper werd mij door iemand aangeraden en leek mij wel makkelijk in gebruik. Ik wilde eigenlijk gewoon weten hoelang ik hardgelopen, hoe ver en op welk tempo. Daar was Runkeeper prima geschikt voor. Nu, een aantal jaar later, zet ik tijdens een run nog steeds mijn Runkeeper aan. Ben jij ook op zoek naar een leuke, makkelijke, gratis app? Lees dan hieronder de handleiding voor het gebruik van Runkeeper!

Gratis Runkeeper downloaden

Het installeren van Runkeeper is erg eenvoudig. Je gaat op je mobiele telefoon naar de Google Play Store voor Android of de Apple IOS App Store en zoekt daar de app Runkeeper. Je download deze op je mobiele telefoon en kunt vervolgens jouw account koppelen aan je Facebook account. Zo kunnen jouw Facebook vrienden je ook makkelijk vinden op Runkeeper en kun je je runs delen op Facebook.

Screenshot_20170826-161332

Starten met Runkeeper

Het beginscherm van Runkeeper is simpel. Je hebt 4 witte blokjes in het midden waar je op kunt klikken. Je kunt je activiteit aanpassen. Je kunt namelijk niet alleen hardloopactiviteiten bijhouden, maar ook wandelen, wielrennen, zwemmen, roeien, schaatsen en ga zo maar door. Als je eenmaal de activiteit hebt gekozen wat je wilt gaan doen, kun je naar de volgende stap. Naast “activiteit” zie je “Training” staan. Je kunt daar kiezen voor een standaard trainingsschema of een schema op maat laten maken. Bij de laatste optie moet je wel rekening houden dat je een betaald account nodig hebt. De optie “Route” houd in dat je een route via de website kunt aanmaken en deze kunt koppelen aan je telefoon. De laatste optie “Live bijhouden” is ook voor alleen betaalde gebruikers. Hiermee kunnen anderen jouw training live bekijken.

Verder kun je nog via het muzieknootje rechts boven je muziek starten (bijvoorbeeld via Spotify) en via “Bijhouden” kun je een activiteit toevoegen. Wanneer je GPS al aanstaat, zie je ook een puntje op de kaart waar je je bevindt. Muziek klaar? GPS klaar? Activiteit gekozen? Training gekozen? Druk dan op “Ga Hardlopen” en je kunt gaan lopen.

Trainen met Runkeeper

Tijdens de training hoor je na elke 5 minuten of na elke kilometer hoe ver je bent, hoe lang je onderweg bent en hoe hard je loopt. Dit vind ik persoonlijk altijd erg fijn, omdat ik dan weet of ik niet te snel of te langzaam loop. Je kunt hierdoor je tempo tijdens de run al aanpassen naar de juiste snelheid. Naast deze eenvoudige functie, kun je ook zelf een training instellen waarbij je invoert hoelang je moet rennen, hoelang je rustmomenten zijn en de herhalingen die je moet doen. Je kunt dit doen via de website van Runkeeper. Daarnaast kunnen jullie ook met behulp van mijn hardlooptips aangepaste trainingen maken om nog meer progressie te boeken met het hardlopen.

Runkeeper dashboard

Trainingen bekijken via Runkeeper

Na je training wil je natuurlijk later nog kunnen terug zien hoe je training was gegaan en welke training je hebt gedaan. Na je training druk je zo snel mogelijk op de pauze knop. Je kunt hierna kiezen of de training wilt hervatten (groene knop) of wilt stoppen (rode knop). Wanneer je drukt op stoppen, kun je nog een aantekening maken en de training een naam geven. Je kunt zelfs nog een foto toevoegen en een smiley aan de training toevoegen mocht je dat willen. 🙂 Wanneer je alles hebt ingevuld, klik je op “activiteit opslaan”. Je activiteit is nu opgeslagen en kun je ten alle tijden terug zien.

Wanneer je weer gedoucht en al op de bank zit en je wilt de activiteit terug bekijken, ga je via jouw telefoon weer naar de app. Je klikt vervolgens op de “hamburger” links bovenin. Je krijgt daar een menu te zien en je gaat naar het kopje “ik”. Hier kun je jouw profiel zien. Je ziet onder andere hoeveel kilometers je in die week hebt gelopen en hoeveel je de week ervoor hebt gelopen. Als je dat stukje swiped, kun je ook je tempo’s van de week vergelijken, de absolute aantallen van de trainingen, de hoogtemeters, de tijd en de verbruikte calorieën. Onder al die leuke cijfers, zie je het kopje “activiteiten”. Hier kun je al jouw activiteiten terugzien. Verder zie je nog Infografieken (als je een betaald account hebt) en je persoonlijke records.

Even terug naar het kopje “Activiteiten”. Klik hierop en je ziet al jouw activiteiten die je hebt gedaan. Wanneer je op één van die activiteiten klikt, kun je meer details zien van de betreffende training. Het leuke hieraan vind ik altijd dat je de route kunt bekijken. Je kunt dus zien hoe je hebt gerend en waar je allemaal bent geweest. Je ziet verder de standaard gegevens als afstand, tijd, snelheid en verbruikte calorieën. Een handige optie is “splits”. Wanneer je hierop klikt zie je jouw snelheid per kilometer. Hierdoor kun je zien of je bijvoorbeeld steeds harder bent gaan lopen of juist steeds langzamer of juist op hetzelfde tempo bent gebleven. De optie grafieken laat je in een grafiek je tempo, hoogte en cadans zien van de run. Leuk om te analyseren of om aan je looptrainer te sturen.

Als je via het hamburger menu naar vrienden gaat, kun je de trainingen van jouw vrienden terugzien, reageren op de runs van jouw vrienden en het klassement bekijken (medaille rechtsboven aanklikken). Dit motiveert om net iets vaker of verder te rennen dan jouw vriend/vriendin. 😉

Runkeeper Grafieken

Runkeeper gebruiken met een hartslagmeter

Train je graag met een hartslagmeter? Ook deze kun je koppelen aan Runkeeper. Je kunt gebruik maken van de Polar wearlink+. Deze is eenvoudig te koppelen aan je smartphone. Volg hiervoor de stappen van de handleiding die bij deze hartslagmeter horen.

Runkeeper gebruiken zonder internet

Ben je op vakantie en heb je daar geen internet, maar wil je toch via Runkeeper je run bijhouden? Dit kan! Runkeeper werkt met de GPS functie en kan ook zonder internet gebruikt worden. Zet Runkeeper aan zoals je dat normaal gesproken ook zou doen. Start Runkeeper vast op als je nog Wifi hebt, en druk op start zodra je begint met rennen. Ben je klaar met rennen? Druk dan op pauze en loop terug naar het wifi punt. Stop daar de workout en sla deze op. Zo kun je toch gebruik maken van Runkeeper, zelfs als je tijdens de run geen internet hebt. 🙂

Runkeeper uitdagingen

Runkeeper heeft elke maand een aantal nieuwe uitdagingen. Deze uitdagingen bestaan uit een bepaalde afstand hardlopen (meestal 5 of 10 KM) om in ruil hier vervolgens een kortingscode of prijs te winnen uit de Runkeeper store. Er zijn ook uitdagingen die je helpen om sneller te kunnen worden. Hierbij krijg je een uitleg vooraf de training waarvan je gebruik kunt maken bij de eerstvolgende trainingen. De Runkeeper uitdagingen zorgen voor meer motivatie bij het hardlopen.

Runkeeper Uitdagingen

Loopgroepen

Het is ook mogelijk om online loopgroepen te creëren bij de Runkeeper uitdagingen. Hierbij kun je jouw vrienden die ook gebruik maken van Runkeeper uitnodigen in een loopgroep. In deze loopgroep kun je een maandelijks doel stellen, bijvoorbeeld dat iedereen uit de loopgroep minimaal 20 KM per maand moet lopen. Met behulp van de chat kan iedereen uit de loopgroep met elkaar communiceren en elkaar motiveren. Bij het tabblad voortgang tref je de voortgang van de hardlopers uit jouw doelgroep.

Runkeeper Loopgroepen

Runkeeper GO

Runkeeper is in principe een gratis app, maar heeft ook een betaalde optie. Met Runkeeper GO kun je leuke extra’s en is vooral bedoelt voor de mensen die meer uit data willen halen om de trainingen verder te optimaliseren. Ben je een beginnende hardloper en vind je het gewoon leuk om te weten hoe ver je gaat? Dan is de gratis versie een prima eerste keurs.

Wat kun je nou allemaal met Runkeeper GO?

 • Ze stellen een gedetailleerd trainingsschema op dat wekelijks wordt aangepast
 • Je kunt je infografieken bekijken (waar kun je beter?)
 • Vergelijk trainingen. Je kunt je snelheid, hoogte, calorieverbruik tijdens vergelijkbare trainingen vergelijken
 • Live uitzenden; zo weet het thuisfront precies waar jij aan het rennen bent

Je kunt Runkeeper GO voor een maandelijks bedrag van € 7,25 aanschaffen of een jaarlijks bedrag van € 29,01.

Trainingsschema’s (Runkeeper GO)

Met de trainingsschema’s van Runkeeper GO kun je op maat gemaakte trainingen laten maken. Je kunt kiezen om niet-competitief te trainen of om te trainen voor een hardloopwedstrijd.

Hardloop doel selecteren

Hierbij wordt er bij beide opties gevraagd hoeveel en hoe vaak je kunt rennen om zo je doelen te kunnen behalen. Bij de optie “Trainen voor een wedstrijd” wordt er aangegeven dat deze schema’s worden gemaakt door Asics. Deze hardloopschema’s zijn ook een stuk uitgebreider dan die waarbij er niet-competitief wordt getraind. Hierbij worden er ook meerdere vragen gesteld, zoals:

 • Welke afstand zou je willen lopen?
 • Ik wil deze afstand lopen op? (Of enkel de finish willen halen)
 • Hoeveel weken wil je trainen?
 • Hoe vaak per week kun je trainen?
 • Op welk niveau wil je trainen?

Hardloopafstand instellen in Runkeeper

Hardloop afstand instellen in Runkeeper

Nadat al deze stappen zijn ingevuld krijg je een uitgebreid hardloopschema op maat. Hierbij wordt ook uitgelegd waarom je steeds deze trainingen volgt. Deze hardloopschema’s zullen dus heel motiverend werken en ervoor zorgen dat je steeds sneller kunt hardlopen als je deze schema’s goed opvolgt.

Aan de slag!

Met Runkeeper kun je jouw trainingen op een eenvoudige manier bijhouden, bekijken en je trainingen op basis van de verzamelde gegevens aanpassen. Ik zou Runkeeper zeker aan iedereen aanbevelen en blijf Runkeeper altijd met veel plezier gebruiken. Ik hoop dus ook dat jullie gemotiveerd zijn om meer functies te gebruiken met behulp van deze Runkeeper handleiding. 🙂 Gebruik jij ook een hardloopapp? Zoja, welke gebruik jij?

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


48 thoughts on “Runkeeper handleiding

 1. Jenn schreef:

  Ik gebruik ook runkeeper, al jaren. Kleine toevoeging: trainingen instellen hoeft niet via de website, kan ook via de app zelf (iig voor de iPhone, de Android app schijnt op sommige punten net iets te verschillen), en om de hoeveel tijd je hoort hoe ver je bent kun je ook zelf instellen (ik heb hem op een half uur staan, om de vijf minuten vind ik zelf erg vervelend)

  1. Healthyrunning schreef:

   Oh wat handig dat je dit ook via de app zelf kunt doen! Daar was ik nog niet achter haha. Bedankt voor de tip 🙂

 2. Betty schreef:

  De versie 8.0.4 werkt niet goed. Als ik met de fiets een boodschap doe druk ik op wielrennen, ik ga een winkel binnen en fiets weer naar huis. Runkeeper stopt als ik een winkel inga zonder dat ik op stop druk. Op de oude versie was dit niet zo. Wat moet ik hieraan doen??

  1. Tamara Kops schreef:

   Hi Betty,
   Ik ben bang dat je hier zelf niks aan kunt veranderen. Ik zou als ik jou was de activiteit pauzeren zodra je naar binnen gaat en weer activeren als je op de fiets stapt. Zo heb je ook de gegevens die kloppen (juiste tijd). Je kunt altijd de update ongedaan maken, dus als je het echt vervelend vindt, zou ik dat doen!

 3. John van IJsseldijk schreef:

  Ik gebruik de RunKeeper App voor Android.
  Ik zou zo graag mijn resultaten van/in mijn App ook op de PC/Laptop willen bekijken, maar mijn resultaten/statistieken kan ik nergens op de pc-versie terugvinden.
  Wie kan mij hiermee helpen?

  1. Tamara Kops schreef:

   Hi John,
   Je moet hiervoor een Android Emulator downloaden op de computer: http://androidcure.com/best-android-emulator-download/
   Je kunt na het installeren in het menu zoeken naar Runkeeper en deze installeren. Hopelijk lukt het je zo!

 4. Quirinus schreef:

  Vraagje, kun je gemaakte foto’s markeren op de plek waar ze gemaakt zijn?

  1. Tamara Kops schreef:

   Volgens mij bestaat er nog geen functie in Runkeeper waarbij de foto’s gekoppeld kunnen worden aan een locatie. Je kunt wel in de notities beschrijven waar deze foto is gemaakt, bv. “Foto gemaakt na 6 km” of “Foto gemaakt in het Vondelpark” of iets dergelijks. Hoop dat je er hiermee uit komt!

 5. Janneke Zomer schreef:

  Hoi
  Ik zwem 2 keer per week een uur. Hoe zet ik dat in de runkeeper?

  1. Tamara Kops schreef:

   Hi Janneke,
   Je kunt rechtsboven op het plusje klikken als je in het startscherm van Runkeeper zit. Daar kies je de activiteit en kun je de duur etc invullen van je activiteit. Je zult dit er dus wel handmatig moeten inzetten, tenzij je gebruik maakt van een horloge die is gekoppeld aan de app.

 6. Laurens Masereeuw schreef:

  Ik heb bij iedere loop telkens 2 metingen, die enigszins verschillen. Weet jij soms hoe dit kan?

  1. Tamara Kops schreef:

   Hi Laurens,
   Is de andere meting met een ander apparaat? Bijvoorbeeld een horloge? Er kunnen altijd kleine verschillen inzitten doordat er andere satellieten worden gebruikt. Als je net een bocht ruim of krap neemt, kan hier een verschil ontstaan. Zijn de verschillen erg groot of is het te overzien? Je kunt zelf eens testen met afstandmeten.nl wat de afstand van je route is om zo te zien wat het meest dichtbij komt.

 7. Hans Van Mierlo schreef:

  hallo
  ik gebruik runkeeper al een heel tijdje op smartphone, werkt steeds goed,
  nu is mijn taal van nederlands veranderd naar engels, en vind nergens mogelijkheid dit terug aan te passen, iemand een idee ?
  dank

 8. Pieter Koetsier schreef:

  Hallo Tamara,
  Sinds 3 weken flink aan het hardlopen en een flinke opbouw geboekt en al snel op de 5 km hardlopen terecht gekomen. Door deze (te) snelle opbouw heb ik een overbelaste knie opgelopen, na herstel weer opnieuw beginnen maar dan met een wat verantwoordelijke opbouw. Zit er zo’n schema in de PRO-versie en wordt er evt. rekening gehouden met een vorige blessure (wellicht in te stellen)?

 9. Erik schreef:

  Beste Tamara, ik ben net overgestapt van Evy (bleef steeds hangen) naar Runkeeper en heb gelijk RunkeeperGo aangeschaft om een trainingsschema op maat te maken voor een halve marathon. Lastig is dat Runkeeper me als beginner ziet, dus dat ik een trainingsschema krijg dat begint bij een 5k, terwijl ik al een stuk meer ervaring heb. Weet jij of (en hoe) ik mijn startniveau zodanig kan instellen dat ik niet met een 5k hoef te beginnen?

 10. Bart schreef:

  Ik ben ook een gebruiker van de Runkeeper app. Maar de laatste 3 trainingen (van afgelopen donderdag, zondag en gisterenavond) stopt de App er na ca. 9 minuten mee.
  Als ik ga hardlopen, draag ik mijn telefoon in een band op mijn arm, waarbij ik dan de App aanzet en gebruik. De 6 maanden hiervoor had ik nooit problemen.
  Heeft iemand enig idee hoe het kan dat de App nu nog maar ca. 9 minuten werkt ???

 11. Danny schreef:

  Ik gebruik ruk eenpersoons voor mijn wandelingen. Tijdens de wandeling valt het systeem uit. Weet er iemand de oorzaak? Wie heeft hetzelfde probleem?

 12. Lou Cremers schreef:

  Ik gebruik runkeeper pro. Wat mij stoort is het gigantische verschil in tempo aanduidingen t.o.v. van mijn Garmin 735 XT. Ik loop regelmatig met Runkeeper én de Garmin Connect app gelijktijdig. Ik gebruik de Runkeeper pro voor mijn marathon voorbereiding omdat Myaaivs wordt beëindigd. Is hier een oplossing voor. De verschillen in tempo lopen wel op tot 1 minuten per km.Ik gebruik een Samsung S7 i.c.m. Runkeeper Pro. Ik maak geen geen gebruik van de hartslagmeting in Runkeeper die doet de Garmin.

 13. Monica schreef:

  Ik gebruik runkeeper Go. Weet iemand hoe je mijn statistieken weer kan activeren op het voorscherm? Bij mij staat het op wekelijks. Je kan het volgende er van aflezen:
  afstand
  gem temp
  activiteiten
  Sinds ik een muziek erop heb gezet doet hij het niet meer. Hoor het graag.

 14. Marleen Emmers schreef:

  Hallo ,
  Ik heb betaald voor runkeeper Go maar nu wil ik een schema opstellen en dat lukt niet.
  Ik krijg telkens de melding er is iets mis gegaan bij het maken van je schema.
  Is hier een oplossing voor ?

 15. Rian schreef:

  De optie “Route” houd in dat je een route via de website kunt aanmaken en deze kunt koppelen aan je telefoon. Kan ik deze route dan ook via mijn bluetooth oortjes hardop laten navigeren? Of is er een andere app die dit wel kan?

 16. Tiny Dros schreef:

  Hoe kan ik in een keer alle ectiviteiten van het afgelopen jaar verwijderen. Ik gebruik de gratis RK app voor wandelen

 17. Jaap Boas schreef:

  Hallo mijn naam is Jaap Boas en ik gebruik een aantal jaren runkeeper naar volle tevredenheid, wat ik nu wil weten is dat als je 5 kilometer hebt gelopen hoor je je tijd je snelheid en je geskipte snelheid; als je die melding hoort vertelt runkeeper dan hoe snel je op dat moment loopt? kun je dat uitleggen of zeggen waar ik dat kan vinden?

 18. Sander schreef:

  Ik vind het fijn om de audio-cues van Runkeeper te gebruiken tijdens het hardlopen. Inmiddels gebruik ik Runkeeper ook op de Iwatch. Helaas hoor ik via de Iwatch geen Runkeeper-audio. Moet nu dus eigenlijk alleen voor de audio-aanwijzingen mijn iPhone meenemen. Weet iemand of je dit kunt instellen of is dit gewoon (nog) niet mogelijk. Ps. muziek is geen probleem; het gaat alleen om de audio-aanwijzingen van Runkeeper.

 19. Ton Ermers schreef:

  Die vraag van John van IJsseldijk heb ik ook. Hoe krijg ik mijn activiteit op mijn PC?

 20. Janny van wijhe schreef:

  ik probeer runkeeper al reeds een lange tijd te koppelen aan menzis lukte eerst wel op mijn vorige mobiel waarom lukt mij dat niet!!!!

 21. Pierre van Meeuwen schreef:

  Ik gebruik gratis runkeeper. Valt steeds uit na een minuut of acht.

 22. criz schreef:

  tom kijk even daaronder de vraag is al beantwoord

 23. criz schreef:

  hallo
  ik wil graag mn mailadres veranderen op runkeeper , maar weet niet waar
  iemand een idee ?

 24. Rita dubbeld schreef:

  Als ik gelopen heb dan krijg ik een rode driehoek met een uitroepteken.
  Wie weet wat ik daar aan kan doen?

 25. Rita schreef:

  Bij je instellingen rechtsboven t wieltje bij je accountinstellingen

 26. Hennie schreef:

  Hoi Allemaal.
  ik heb gisteren een Polar OH1 gekocht en krijg het niet voor elkaar om deze te koppenen met de runkeeper.
  graag zou ik horen hoe ik dat moet doen en of het ook mogelijk is ..
  ik gebruik een android telefoon.
  m.v.g. Hennie

 27. Chiel de Roode schreef:

  ik heb een reactie op het uitvallen na ongeveer 1 of 2 km zet je wifi en data gebruik uit dus zonder internet dit doe ik ook altijd geen last meer van uitvallen.

 28. Wolter ten Bokkel schreef:

  Ik heb onlangs een snellere tijd gelopen op de 5 km. Waarom past Runkeeper dit niet aan in mijn Persoonlijk Records ? Hoe kan ik dit wel aanpassen ?

 29. Dirk schreef:

  Hoe kan je het abonnement Runkeeper Go™ opzeggen ?

 30. Peter Van Oost schreef:

  Beste,
  Ik had graag mijn loopactiviteiten op mijn app overgezet naar pc.
  Kan dit zodat ik ze achteraf kan wissen op mijn smartphone, zodat die opnieuw wat sneller werkt en minder rap mijn batterijduur doet afnemen.
  Bedankt.

 31. hellings Jean schreef:

  ik heb runkeeper geinstalleerd op mijn smartphone. Ik heb het vandaag voor de eerste keer gebruikt en ook foto’s gemaakt. Hoe kan ik die foto’s later weer bekijken. Ik vind ze niet terug.
  Alvast bedankt

 32. L schreef:

  Na een wandeling per ongeluk op activiteit fietsen geklikt en opgeslagen.
  Tijdens het wandelen stond runkeeper wel op activiteit wandelen.
  Kan ik dit nog wijzigen in wandelen?

 33. Jeanette schreef:

  Ha,
  Heeft runkeeper de optie om na iedere km het looptempo in minuten weer te geven? Dus niet het gemiddelde van 2 of meer km maar per km.

 34. Ilse schreef:

  Wanneer taal niet ok is: app verwijderen en opnieuw installeren, dan vraagt ‘ie naar voorkeur.
  Veel loopplezier, Ilse

 35. L. Werner schreef:

  Dag,

  Runkeeper stopt steeds als ik mijn telefoon gebruik. Het programma blijft nietdoorlopen tijdens mijn activiteit.
  Hij werkt alleen als ik mijn telefoon niet gebruik tijdens de activiteit.
  Als ik maar even kijk, tijdens mijn activiteit, dan stopt het programma al.
  Wat kan ik hieraan doen??
  dank
  met vr groet,
  L.werner

 36. herman schreef:

  hoy
  heb nieuwe gsm gekocht,runkeeper opnieuw geinstalleerd loop toeren van 10 km met oude gsm nu met nieuwe gsm zelfde toer 8.6 km is 1.4 km verschil hoe komt dat ,wie kan mij helpen,snijt wegen af?,,?
  gtj herman

 37. Arnold Jungerius schreef:

  Ik heb een activiteit gelopen, maar blijkbaar niet aan mijn trainingschema gekoppeld. Kan ik dat alsnog achteraf doen?

 38. N. Noordhof schreef:

  Ik gebruik sinds kort Runkeeper op mijn Apple watch. Ik heb hem zo ingesteld dat ik elke 5 minuten via het audiosignaal hoor wat mijn afstand en snelheid is, wat ik als erg prettig ervaar. Echter als ik de activiteit wil stoppen op mijn Apple watch is het onmogelijk om de activiteit direct te stoppen want ik moet eerst allemaal velden doorlopen van de opgeslagen gegevens van de 5 minuten waardes die hij kennelijk heeft opgeslagen en die die ik eerst stuk voor stuk moet afsluiten. Als ik dus een training doe van 1,5 uur moet ik dus eerst zo’n 15 velden afsluiten alvorens ik de training af kan sluiten.
  Wie weet of dit ook anders kan? Heb al wel ontdekt dat ook tijdens de training steeds deze velden kan afsluiten maar dan moet ik tijdens de training telkens op mijn Apple watch die velden afsluiten om de 5 minuten wat ik als zeer onprettig ervaar. Wie heeft de oplossing?
  Gr. Nico

 39. Nathalie Mohlmann schreef:

  Ik heb een Apple Watch en als ik runkeeper aan zet, dan zie ik later in de app wel hoeveel ik heb gelopen alleen staan niet de km erbij in het rondje.
  Ligt dit aan een instelling? Graag hoor ik van je

 40. gina schreef:

  Ik krijg de tijd graag in het Nederlands zien en niet in P.M

 41. sabina schreef:

  ik heb perongelijk mijn activiteit weg gedaan kan ik het nog terug vinden ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.