Tamara
6 juni 2017

Soms is hardlopen ook niet leuk

Op welke hardloopblog je ook kijkt, eigenlijk zie je alleen maar hoe leuk hardlopen is. En ja, hoe leuk ik hardlopen ook vind, hoe erg ik er ook van geniet, soms is het ook gewoon niet leuk. De motivatietips vliegen je om de oren, maar weet je? Soms gaat het gewoon niet lekker.

Hardlopen zou hardlopen niet zijn als het altijd maar goed gaat. Het is juist de uitdaging, jezelf verder pushen en het afzien wat hardlopen leuk maakt. Op Instagram zie je eigenlijk alleen de foto’s en de verhalen gepost waarin het lijkt alsof de trainingen altijd goed gaan en altijd leuk zijn. Maar de realiteit is dat niet elke training goed gaat. Soms is het zwaar, lukt het niet en heb je niet je dag. Zulke dagen zitten er voor iedereen bij en dat is heus niet erg.

Af en toe is het ook gewoon fijn om te zien dat het niet alleen bij jou niet goed gaat. Dat een andere hardloper tegen dezelfde problemen aanlopen. Bij deze dus voor jou: ook ik heb zware dagen. Dagen waarin het niet lekker gaat of dagen waarop ik geen zin heb. Dat hoort erbij, it’s part of the job. Heb je vaker dagen dat het moeilijk gaat dan makkelijk? Probeer dan te achterhalen waardoor het komt dat het zo zwaar is. Rust je wel genoeg? Zijn de trainingen niet te zwaar?

Verlies niet de motivatie als het een keer niet goed gaat of als je een vervelende training achter de rug hebt. Zie het als een uitdaging en besef dat zulke trainingen erbij horen. De volgende training zal vast en zeker weer beter gaan. 🙂

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.