31 mei 2017

Starterspakket wielrennen

Sinds kort ben ik begonnen met wielrennen en in tegenstelling tot het hardlopen, heb je heel wat spullen nodig als je wilt beginnen met wielrennen. Om te beginnen is natuurlijk een fiets van essentieel belang. Deze heb ik enige tijd geleden aangeschaft, dus nu was het tijd voor de rest. Samen met mijn vader ging ik er vorige week op uit om een aantal aankopen te doen. Vandaag laat ik jullie zien wat ik als starterspakket heb aangeschaft.

Van mijn vader had ik al eens een helm gekregen, maar deze was blauw en eigenlijk net iets te groot. Blauw past niet bij mijn fiets, dus wilde ik graag een nieuwe. Ik had al gelijk in mijn hoofd dat ik graag een witte wilde. Toen ik in de winkel een mat witte zag staan, was ik verliefd. Dat moest hem worden. Samen met de winkel medewerker kwamen we achter de juiste maat en was de helm dus in the pocket.

20170528_195725

Bij de helmen hingen ook gelijk de brillen. Deze moest bij mijn helm matchen, dus wilde ik ook graag een witte bril. Ik had er meteen een uitgekozen, maar deze bleek helaas niet meer op voorraad. Na even wat verder kijken, kon ik gelukkig een mooie andere vinden. Eindelijk geen vliegjes meer in mijn ogen tijdens het fietsen!

20170528_195952

De winkel hing vol met mooie shirtjes. Ik ging eigenlijk voor één shirt, maar ik zag zoveel mooie, dat het er 2 zijn geworden. Een roze en een blauwe voor de afwisseling. Voor onder mijn shirtje heb ik ook nog een soort thermo shirt gekocht. Deze doe ik enkel aan als het koud is, deze is niet nodig als het zo warm is. Naast de shirts, heb ik ook nog een hele mooie broek van Craft gekocht. Deze zit meteen heerlijk toen ik deze aandeed. Ik heb wel voor een broek met bretels gekozen, zodat hij niet kan afzakken.

20170528_200113

Als laatst heb ik ook nieuwe schoenen. Ik fietste hiervoor met mijn hardloopschoenen, want ik had ook nog geen klikpedalen. Ik heb gelijk de klikpedalen meegenomen en hierbij schoenen uitgekozen. Ik wilde eigenlijk ook witte schoenen, maar die waren er helaas niet. Er waren enkel zwarte schoenen en grijze. Ik wilde geen zwarte schoenen (geen idee waarom niet haha), dus ging ik voor de grijze. Eigenlijk passen deze heel goed bij mijn fiets door de groen/blauwe kleur er door heen.

20170528_195741

Kortom; ik heb alles wat ik nodig heb om te gaan fietsen. Op 11 juni staat mijn eerste tour tocht op het programma. Nu al zin in!

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


2 thoughts on “Starterspakket wielrennen

 1. Merel schreef:

  Wat een mooie spulletjes heb je gekocht! Ga je toevallig de Tourtocht Drenthe’s mooiste doen? Daar ga ik namelijk ook aan mee doen!

  1. Healthyrunning schreef:

   Dank je wel! 😀
   Nee, helaas kan ik dan niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest recente fietsblogs

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire fietsblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.