Eigenaar Vapiano Nederland
15 december 2017

Vapiano Almere geopend!

Afgelopen woensdag 13-12-2017 is vestiging nummer 202 van Vapiano geopend in Almere. In 2002 werd Vapiano in Duitsland opgericht en sindsdien kun je bij Vapiano in 32 verschillende landen eten. Voor wie Vapiano niet kent: je kunt er genieten van verschillende pasta’s, pizza’s, salades en antipasti en deze gerechten worden elke keer binnen enkele minuten vers bereid terwijl jij kunt wachten.

Opening Vapiano

Tijdens de speciale vip avond werd er op een feestelijke manier stilgestaan bij de opening van deze vestiging. We werden feestelijk ontvangen en er stond om te beginnen een heerlijke antipasti als voorafje klaar. Vervolgens waren er drie verschillende pasta’s waar we uit konden kiezen: pasta pesto, pasta bolognese en pasta met garnalen.

Vapiano Almere

Ik ging voor de tweede en die was lekker! Als toetje mochten we kiezen uit een tiramisu of mascarpone met aardbeien. Ik ging voor het laatste en daar kon ik echt mijn vingers bij aflikken. Héérlijk!

Vapiano toetjes

Naast al het eten, was er ook een wijnproeverij. Wij waren met de auto en konden daarom niet drinken, maar als we Bianca mochten geloven, waren de wijnen heerlijk. Wij gaan nog wel een keer terug om deze te testen ;). Er werd ook uitleg gegeven over de wijnen en de afkomst van de verschillende wijnen; erg leuk om te horen!

Martini bij VapianoVapiano wijnen

Na al het eten en drinken was het tijd voor een rondleiding, een kijkje in de keuken en achter de schermen. Ook daar ziet alles er tip top in orde uit!

Locatie in Almere

Locatie Vapiano Almere

De locatie zelf is trouwens top! Vapiano is gelegen aan het belfort plein, waar ook vele andere restaurants te vinden zijn. Er zijn 3 verdiepingen en op de 3e verdieping kun je terecht voor het eten. Beneden is de bar en op alle verdiepingen is er ruimte om plaats te nemen op één van de 200 zitplekken. In de zomer is ook het plan nog om een terras buiten op de trap te bouwen, maar dat is nu nog een beetje onnodig aangezien we midden in de winter zitten haha. Alle Vapiano restaurants zien er hetzelfde uit, waardoor er gelijk herkenning is als je al eens eerder bij Vapiano bent geweest. Je krijgt bij de ingang een pasje en daarmee kun je je eten bestellen. Nadat je eten en drinken hebt, kun je een plek kiezen om te zitten en als je klaar bent kun je bij de uitgang het pasje weer inleveren en vervolgens betalen. Een fijn systeem en helemaal als je met meerdere personen bent en allemaal apart wilt betalen.

Interieur Vapiano Almere

Kortom; een leuke locatie, mooie inrichting, lekker eten (en niet duur!) en ideaal voor mensen die niet veel tijd hebben om uitgebreid uit eten te gaan, maar toch lekker willen eten. Ik zou zeggen: ga er heen en ervaar het zelf!

Een kleine impressie van de avond:


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten