17 juni 2015

Verjaardagsloop

12 juni was ik jarig! Omdat ik dit jaar een origineel feestje wilde geven, besloot ik mijn eigen verjaardagsloop te organiseren. Op 13 juni was het dan zover. Ik ging samen met mijn vrienden/vriendinnen en familie hardlopen in het park.

Al een aantal maanden van te voren had ik mijn verjaardag aangekondigd en daarbij ook mijn plannetje. Aangezien hardlopen mijn nieuwe passie is, wilde ik dit graag met mijn omgeving delen. Ik loop meestal alleen en ik zou het zo geweldig vinden om samen met mijn dierbare mensen te gaan hardlopen. Zo gezegd, zo gedaan. Wat iedereen denkt maakt mij niet uit! Het is mijn verjaardag, dus gaan we doen wat ik leuk vind haha.

IMG_1758

Ik had een route van 3 kilometer uitgestippeld en voor diegene die dat graag wilde konden dan deze route twee keer doen. Er hingen wegwijzers langs de kant zodat iedereen wist welke kant ze op moesten. Van te voren hadden er een aantal al aangegeven dat ze eigenlijk niet mee wilde doen. Maar het maakte mij niet uit of je zou rennen, wandelen of kruipen. Ik zou het gewoon super vinden als iedereen mee zou doen en dat ook nog met heel veel plezier zou doen. Gelukkig had ik daarmee iedereen overgehaald en degene die niet wilde hardlopen besloten daarom om de route te gaan wandelen.

IMG_1797

We spraken af in het park waar alles al klaar stond. De hapjes kwamen op het laatste moment nog mee, omdat die natuurlijk lekker vers moesten zijn. (welke hapjes er allemaal waren, laat ik jullie nog zien!) Als eerst kreeg ik super veel mooie en lieve cadeautjes. Eigenlijk hadden ze allemaal wel iets met sport te maken. Cadeaubonnen, hardloopoutfit en zelfs een Tom Tom Runner! Wauw wat was ik verwend! Toen iedereen gesetteld was op deze plek in het park begonnen we een warming-up. Etienne gaf deze samen met Joey en zorgde er met verschillende oefeningen voor dat onze spieren warm waren.

IMG_1825

10 minuten later stond iedereen aan de start en werd het startsein gegeven. De jongens schoten er meteen vandoor en weg waren ze. Dat zij de snelste zouden zijn, was voor mij meteen al duidelijk. Omdat ik de dag erna mijn eerste halve marathon moest lopen, wilde ik het rustig aan doen en genieten van iedereen die mee deed. Ik begon met een groepje meiden, maar zag toen achter me Lisa en Irene rennen. Lisa, die nog nooit (!) had hardgelopen, liep voor mij even 3km! Die moest ik steunen en daarom bleef ik bij hun rennen. In een lekker tempo voltooiden wij deze run. De tijd werd niet geregistreerd, want het draaide vooral om de gezelligheid. Toch was er een medaille voor de eerste drie die over de finish kwamen. Maar eigenlijk was iedereen een winnaar!

IMG_1845

Na afloop stonden er heerlijke gezonde hapjes klaar, waarvan ook al genoten werd voor de run. De zon brak daarna open en toen hebben we nog heerlijk genoten in het park van de hapjes en gezelligheid. Wat een top verjaardag! Dat iedereen de moeite nam om te komen en mee te doen, was voor mij pure rijkdom.

IMG_1770

Dus ben je nog op zoek naar een origineel, sportief verjaardagsfeest? Organiseer dan je eigen run!

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


One thought on “Verjaardagsloop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.