18 september 2018

Weer op de racefiets!

Het voordeel van wielrennen is dat je hier wat sneller mee kunt beginnen na je bevalling dan met hardlopen. Ik was dan ook mega blij dat ik weer wat kon doen en op mijn racefiets kon stappen. Na ongeveer 6 weken na je bevalling mag je weer wat voorzichtig sporten en wielrennen hoort daarbij (op een rustig tempo).

Het wielrennen doe ik altijd samen met mijn vader en hij is ook degene die mij heeft aangestoken om te gaan wielrennen. Voor mijn eerste rondje kwam mijn vader mij ophalen. Ik wilde niet te ver, maar gewoon het gevoel weer even ervaren van bezig zijn, me-time en de vrijheid die je op de fiets hebt. Het voordeel van fietsen vind ik ook dat je écht ergens komt. Oké, als je een marathon loopt zie je ook heel wat van de omgeving maar met fietsen zie je zelfs tijdens een kort rondje al veel meer.

We hadden geen plan dit keer, maar zouden gewoon een stuk gaan fietsen en dan zien hoe ver we zouden komen. Het werd een rondje via de dijk richting Almere Haven om vervolgens bij Mariola een ijsje te halen. Na het ijsje gingen we weer terug. In totaal was dit ongeveer 20 km en wat was ik moe! Ik heb echt nog een lange weg te gaan om weer volledig op mijn oude niveau te komen, maar het was wel weer heerlijk. Hoe ik de komende tijd ga opbouwen? Ik ga nog een aantal keer deze afstand fietsen en dan elke keer een stukje verder. Een echt plan heb ik hier niet bij, maar ik wil gewoon goed luisteren naar mijn lichaam en kijken wat het aankan.

Een ding is zeker: met mijn nieuwe mooie shirt en pet van Fietstoebehoren ga ik de komende tijd nog veel meer rondjes maken. Gelukkig is het de laatste tijd nog wel heel fijn weer! Daarnaast ben ik ook nog op zoek naar een aantal leuke toertochten. Weet jij iets leuks? Laat het mij vooral weten! 🙂

Liefs,

Tamara


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.