Mud Masters
11 augustus 2017

Win 2×2 kaarten voor Mud Masters!

Update: De winactie is gesloten; Wesley en Margriet GEFELICITEERD! Jullie hebben beide een bericht ontvangen.

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik al twee keer eerder heb meegedaan aan Mud Masters. Even terugblikken hoe ik er toen uitzag? Hier lees je de post van vorig jaar en mijn eerste keer maakte ik een filmpje; ook leuk om te zien! Nou goed, in elk geval word je erg vies, is het een geweldige manier voor teambuilding en is lachen gegarandeerd. Net als de blauwe plekken de volgende dag trouwens.

Ook dit jaar sta ik weer aan de start van Mud Masters! Dat ik dit jaar alweer voor het derde jaar op rij aan de start sta van deze run, bewijst wel hoe gaaf het is om te doen. In eerste instantie was ik namelijk een beetje bang voor al die obstakels en vooral ook voor alle modder. Maar zodra je de eerste obstakel hebt gehad, ben je gelijk over alle angsten heen.

Wil jij deze gave ervaring dus ook een keer meemaken? Dan is dit je kans!! Ik mag namelijk 2×2 tickets voor Mud Masters weggeven op 23 en 24 september in Biddinghuizen. Zie ik jou aan de start?

Mud Masters

Hoe maak je kans?
Je maakt kans op 2 kaarten voor Mud Masters door de Facebook pagina van Mud Masters en Healthyrunning te liken. Laat daarnaast even een reactie achter onder deze post, zodat ik weet dat je kans wilt maken op deze kaarten. Op 28 augustus zal ik de winnaars bekend maken in deze blog! 🙂

GOGOGO en wie weet zie ik jou straks ook lekker door de modder kruipen.

Sportieve groet,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


14 thoughts on “Win 2×2 kaarten voor Mud Masters!

 1. Eleni schreef:

  Oh, wat tof! Ik heb nog nooit meegedaan met Mud Masters, maar het lijkt me zo gaaf om eens te doen. Hoeveel km ga jij doen?

 2. Anne schreef:

  Nou, ik wilde het altijd al eens doen.. misschien maar eens een gokje wagen? Haha

 3. ton van meerten schreef:

  wil graag meedingen aan de gratis kaarten 1 voor mij en verder iemand van de loopgroep

 4. Annemarie schreef:

  Jaaaa ik wil meedoen!

 5. Danielle schreef:

  29 augustus ben ik jarig en hoe cool zou het zijn om dan kaartjes te winnen voor mijn eerste Mud Masters!!! Super gaaf!

 6. Esther schreef:

  Jaaaa! Staat al jaren op mijn lijstje en aangezien ik weer een sportdoel moet hebben om mij lazy ass weer in actie te krijgen win ik dit graag #ohyeah #coolio

 7. Margriet schreef:

  Het lijkt me super leuk om deze uitdaging met Mitchell aan te gaan! In 2016 hebben we ons als doel gesteld om samen de halve marathon van Amsterdam uit te lopen, wat is gelukt. In 2017 als doel om samen de Mud Masters uit te lopen?

 8. Elsie schreef:

  Super leuk. Ik doe graag mee. Gaan we samen dan? X Elsie

 9. Kimberley Werkman schreef:

  Jaaaaa lijkt me super leuk!! Wil echt graag keer meedoen 🙂 nog nooit gedaan! Ook weer goede reden om te gaan trainen woopwoop

 10. Michoe Emanuelson schreef:

  Super leuk om een x samen met mijn man te doen ipv apart verschillende runs doen

 11. Wesley schreef:

  Ik zou graag mee willen doen aan Mudmasters omdat ik vorig jaar ook mee heb gedaan, maar tijdens het parcours geblesseerd ben geraakt waardoor ik niet alle onderdelen volledig heb kunnen afmaken, Het zou dus leuk zijn om alles nu wel af te kunnen maken. En het zou erg leuk zijn om me te kunnen aansluiten bij mijn collega’s die al gaan zodat het een nog leukere dag wordt 🙂 .

 12. Wesley Klinkenberg schreef:

  Ik zou graag aan Musmasters mee willen doen omdat ik vorig jaar ook meedeed maar tussendoor geblesseerd raakte waardoor ik niet alle onderdelen heb kunnen af maken en zou m nu wel graag volledig willen doen. En zou me ook graag aansluiten bij mijn collega’s die al wel gaan zodat het die dag extra gezellig is :).

 13. Sjoerd schreef:

  Lijkt me een super tof om te doen !

 14. Dennis schreef:

  Beide pagina’s ‘vind ik al leuk’ en zoals je wel weet ben ik altijd wel in voor een obstaclerun. Deze stond nog niet op mijn lijstje, maar wie weet binnenkort wel. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten