10 juni 2020

Win! Eindelijk: een goed fietsalarm!

Het is mij al meerdere keren overkomen: kom ik terug op station, fiets weg. Gelukkig woon ik niet ver van station en kan ik ook lopend naar huis, maar toch is het super zonde en balen natuurlijk. Vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg ik een nieuwe fiets mét kinderzitje. Deze fiets wil ik natuurlijk helemaal niet kwijt omdat ik ook in het weekend er vaak op uit ga met de fiets en dan met Marciano voorop! Gelukkig zit er nu op deze fiets een fietsalarm. Nu hoef ik mij ten minste geen zorgen meer te maken of mijn fiets er nog staat als ik deze ergens neerzet. Ook voor bijvoorbeeld een racefiets is dit super, zodat je deze ook even neer kunt zetten als je op het terras gaat zitten onderweg (yes, dat mag weer!).

Loxure: het fietsalarm

Helemaal nu mensen misschien minder snel het ov pakken en vaker de fiets, is het fijn om te weten dat je fiets veilig staat. Het fietsalarm van Loxure heeft een geluidssterkte van 100 decibel. Hoewel ik sowieso al denk dat fietsendieven jouw fiets zullen laten staan als ze zien dat er een alarm op zit, zorgt dit in elk geval voor genoeg lawaai mocht iemand er toch aan zitten. Uiteraard is dit alarm bestand tegen regen en omvat deze 7 gevoeligheidsstanden.

Het fietsalarm is eenvoudig te monteren op de fiets en werkt op batterijen (die minimaal 3 maanden mee gaan). Tevens zit er een kleine afstandsbediening bij gevoegd die ervoor zorgt dat je eenvoudig én snel het alarm aan en uit kunt zetten. De afstandsbediening past gewoon aan je sleutelbos. Verder zit er een handige flyer bij die je precies verteld hoe het alarm moet installeren. Het mooiste: het fietsalarm van Loxure is nu te verkrijgen voor slechts €29,99. Een stuk goedkoper dan een nieuwe fiets! Daarnaast ontvang je nu ook 10% korting met de code ‘tamara’.

Ik mag nu een fietsalarm van Loxure weggeven! Laat onder deze post een reactie achter dat je mee doet en op 20 juni maken we de winnaar bekend!

Fietsendieven blijven in elk geval bij mijn fiets uit de buurt! 😉 Doe jij er ook iets aan om je fiets veilig te stellen?

Liefs,

Tamara Kops


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


13 thoughts on “Win! Eindelijk: een goed fietsalarm!

 1. R.Kops schreef:

  Fiets op slot met Loxure als slot.

 2. Maryvonne schreef:

  Oeh ja! Onze bakfiets moet buiten blijven staan voorlopig dus dan is zo een slot wel heel fijn! Überhaupt is zo’n slot fijn als we met de bakfiets op pad gaan!

 3. Manuela Gelens schreef:

  Jaa zou heel graag een fiets alarm willen winnen! Heb een mama Stella fiets en we gaan alle kanten op met de kids. Dan moet je toch niet hebben dan je fiets ineens weg is!!

 4. Anouk Hilken schreef:

  Wat super handig! Ik wist eigenlijk niet eens dat het bestond hahaha 🙂
  In Almere worden dagelijks een hoop fietsen gestolen en natuurlijk wil ik niet dat mijn mooie nieuwe mama fiets gestolen wordt! Ik zou het alarm heel graag winnen om dat te voorkomen!
  Misschien kunnen we samen een keer stukje fietsen met de kids?! Yara hoeft ook niet lang meer te wachten tot ze mee mag 🙂
  Liefs Anouk

 5. Cora schreef:

  Hoi Tamara,

  Wat leuk een fietsalarm. Wist niet een dat dit bestond.
  Dus ja die wil ik wel
  Groetjes, Cora

 6. Anne-Mieke de Boer schreef:

  Altijd fijn om je fiets weer te zien staan, en met zo’n alarm is de kans groter dat dat zo is. Ik wil hem wel winnen

 7. Mario schreef:

  Mooi aanbod Tamara.
  Komt goed van pas in Amsterdam 🙂

 8. Michelle veldhuizen schreef:

  Super leuke actie en super handig!
  Wij gaan volgende week verhuizen en daardoor hebben wij geen goed beveiligde berging meer. En een fietsalarm kan ik goed gebruiken voor mijn fiets waar straks ook een fietszitje voor mijn kleine lieve Robin op komt. Het zou toch vreselijk zijn als mama straks niet met Robin kan fietsen.

 9. Manon schreef:

  Mijn ‘gewone’ fiets zet ik altijd op slot met het reguliere slot.
  Dat giing tot nu toe altijd goed, dus hopelijk blijft dat zo.
  Voor mijn verjaardag heb ik vandaag een mountainbike gekocht. Ik had nog nooit van zo’n fietsalarm gehoord, maar dat lijkt mij dus echt ideaal! Ik zou het graag uitproberen en bijvoorbeeld een review schrijven. Het zou in ieder geval een leuk verjaardagscadeau zijn

 10. Pieta klijn schreef:

  Zeker handig zo een alarm . Zelfs bij bewaakte evenementen lukt het ze nog . Kom maar op met het lawaai.

 11. ROMY schreef:

  Zo leuk, ik doe mee!! Wist helemaal niet dat dot bestond… had ik eerder moeten weten, zou me twee nieuwe fietsen hebben gescheeld!

 12. Loxure schreef:

  Niet gewonnen? Met de kortingscode ‘tamara’ krijg je 10% korting op het fietsalarm

 13. Loxure schreef:

  Met de kortingscode ‘tamara’ krijg je 10% korting op het fietsalarm 🙂 Bestel je fietsalarm op loxure.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest recente fietsblogs

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire fietsblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.