2 mei 2018

Win! Tickets voor de Almere City Run (2018)

Update: De winnaars zijn Linda en Nigel. Jullie hebben persoonlijk bericht ontvangen!

Op 10 juni 2018 vindt de Almere City Run weer plaats in Almere! Mijn favoriete race en dit doet mij weer even beseffen hoezeer ik het hardlopen momenteel mis. Ik geniet volop van mijn zwangerschap maar stukjes langer dan een kilometer achter elkaar red ik rennend helaas niet meer. Drie keer achter elkaar deed ik mee met deze race, maar dit jaar zal ik het stokje overdragen aan Etienne en Melissa die voor mij dit keer de halve marathon zullen lopen!

In 2015 liep ik mijn allereerste halve marathon tijdens de Almere City Run. Je eerste vergeet je nooit en dat geldt ook voor deze run.  In 2016 liep ik deze nog een keer met Etienne en in 2017 deed ik voor de derde keer mee aan deze run, maar toen samen met Melissa. Dit jaar, 2018, sta ik dus voor het eerst langs de kant. Ik zal iedereen aanmoedigen en naar de finish schreeuwen. Wil jij ook meedoen? Bekijk dan snel onderstaande video voor tips en om er achter te komen hoe je een ticket kunt winnen!


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


8 thoughts on “Win! Tickets voor de Almere City Run (2018)

 1. Nigel schreef:

  Na twee jaar de marathon van Rotterdam gelopen te hebben in 2016 en 2017 heb ik het hardlopen helaas een beetje losgelaten. Het aantal wedstrijden vanaf toen is op 1 hand te tellen. De Almere City Run (14km) was er wel 1 van. Dit jaar wil ik weer de 21km lopen, alleen houd iets mij tegen om mezelf in te schrijven. Toch wil ik het gaan doen en zo’n gratis ticket zal mij extra motiveren om nog harder te trainen!

 2. Linda schreef:

  Na 2x deelgenomen te hebben (eerst de 4km en vorig jaar 7km) zou het gaaf zijn om nu de halve te lopen in Almere om mijn eigen grens te verleggen. Een weekje later vlieg ik naar familie in Barcelona en het zou gaaf zijn daar mijn medaille te showen van mijn eerste halve

 3. Elsie schreef:

  Dus…. om het “iets” dat Nigel tegenhoudt op te heffen. Offer ik mezelf graag op om dmv van een gratis startbewijs samen met hem de halve Almere City Run te lopen. #21Km #HetKanInAlmere #Loopmaatjes

  1. Elsie schreef:

   #AlmereCityRun #ACR18

 4. Richard Heemskerk schreef:

  Ik heb dit jaar als 43 jarige twee lange afstanden gelopen, de 20 van Alphen aan den rijn(mijn geboortedorp), de 21km lentemarathon in amstelveen. Almere is mijn woonplaats maar ik heb nog niet eerder meegedaan aan de Almere City Run. Dus tijd om dit jaar daar verandering in te brengen. Ik ben dit jaar lekker bezig en heb amsterdam nog op mijn lijstje staan als halve marathon. Het is leuk om Almere daar ook aan toe te voegen. Ik weet eigenlijk nog niet of ik de 15 of de 21 km wil lopen. maar het is misschien wel goed om deze ertussen de plaatsen. Amsterdam is namelijk pas in Oktober 2018.
  Winnen zou daarom een extra stimulans zijn.

 5. Linda schreef:

  Super super super gaaf!!!! Dank je wel Tamara! Echt zo blij. Hoop je daar nog te zien 10 juni
  Liefs linda

 6. Nigel schreef:

  Top Tamara. Dank je wel! Gelukkig dit weekend alweer een 18km gedaan dus moet goed komen met de ACR!

  Heb alleen geen persoonlijk bericht gehad!? Zag het hier in de blog staan 😉

 7. Peter schreef:

  Beste medebloggers, Ik had altijd veel problemen met het hardlopen omdat ik last van mijn knie kreeg, hierdoor kon ik niet meer pijnloos lopen en moest er mee ophouden. ik heb wat research gedaan en heb gevonden dat een knie ondersteuning / beschermer hierbei hielp want ik heb mezelf er nu een aangeschaft voor een zeer goede prijs en ik kan weer pijnloos lopen! Ik heb de knie beschermer hier aangeschaft : http://thom-inc.myshopify.com/ (deze winkel is gloednieuw en je kan al toegang krijgen door onderaan het ¨password” in te vullen en dat is : welcome . ik hoop dat jullie dit nuttig vonden en veel succes met hardlopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Hardloopvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Populaire hardloopblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.