4 september 2020

Yara 7 maanden!

Jeetje wat gaat de tijd toch snel. De tijd gaat normaal gesproken al snel en met een tweede kindje is het helemaal niet meer bij te houden en al helemaal niet in deze gekke (COVID-19) periode! Waar ik bij Marciano nog bijna de dagen kon tellen, zijn er bij Yara nu ineens alweer 7 maanden voorbij! (hoe dan?) Tijd voor een update!

Allereerst: Yara doet het echt super goed en is een heel lief en tevreden meisje. Ze vindt het allemaal best als haar broer weer iets uit haar handen trekt of in haar handen duwt of met alle “liefde” haar speentje in haar mond duwt. Ze is nu een beetje ziek (tandjes?) waardoor ze wat meer bij ons wil hangen, maar normaal gesproken vermaakt ze zich prima met haar speelgoed en lacht ze het hardst als haar broer stout is en bijvoorbeeld van de bank af springt. 😉

Een echt strak ritme heeft ze nog niet, maar meestal is dit de meeste dagen wel ongeveer zo:

07:00 uur opstaan en een flesje van 150 ml
09:00 uur – 09:30 dutje
10:00 uur fruit
12:00 uur flesje van 150 ml of broodje
12:30 – 14:30 dutje
15:00 uur flesje van 150 ml
17:00 – 17:30 dutje als haar middagdutje wat korter is geweest
19:00 flesje van 150 ml en naar bed
00:30 nachtvoeding (maken altijd flesje van 150 maar drinkt meestal de helft)

Ik hoop binnenkort het flesje van 12 uur te kunnen laten vervallen en dit helemaal te kunnen vervangen voor een broodje. Het eten van vaste voeding is ze nog niet echt gek op, maar het gaat al steeds beter. De eerste 6 maanden kreeg ze enkel borstvoeding, dus de overstap naar kunstvoeding was al even wennen en de stap naar vaste voeding erbij was misschien net even te veel. Maaarrr.. we komen er wel!

Verder rolt ze alle kanten op, maar kruipt ze nog niet. 😉 Soms kan ik haar wel op het kleed leggen en als ik even om kijk, ligt ze aan de andere kant van de kamer (allemaal rollend!)

Ik ben zo blij dat dit lieve meisje bij ons gezin is gekomen. Het is echt heel erg fijn om haar bij ons te hebben. Binnenkort kan ik al beginnen met het plannen van haar eerste verjaardag! (OMG!) Ik weet in elk geval al welk thema het gaat worden.. iets met roze en flamingo’s 😉

Liefs,

Tamara


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Foodvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Bestel nu online

Populaire foodblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Multiculturele recepten