Gender reveal
10 september 2019

Zwanger van ons 2e kindje!

Het is alweer even geleden dat hier een post online kwam. Het werken, zorgen voor een dreumes en zwanger zijn van ons 2e kindje, zorgt ervoor dat ik mijn rust wil pakken wanneer ik dat kan. Zodra lieve Marciano op bed ligt, ga ik óf sporten, óf ik duik er ook gelijk in. Hij slaapt immers nog steeds niet door. 😉 Kortom: een druk, maar heerlijk leven. Nu ik zwanger ben en vaak de vraag krijgt hoe het gaat, dacht ik dat het wel weer eens leuk was om een post te schrijven. Nu Marciano zijn middagdutje doet en wij verder vandaag geen plannen hebben, had ik mooi even de tijd om achter de laptop te kruipen.

Zwangerschapsaankondiging

Het is dus zover: wij verwachten rond 9 februari 2020 ons tweede wondertje. Een meisje!! Het leek mij vanaf het begin al ideaal om kindjes te hebben die niet zoveel in leeftijd verschillen. Zo kunnen ze (hopelijk) samen spelen en zijn we straks ook in één keer door de babyfase/luierfase heen. Het moet natuurlijk allemaal maar gegund zijn, maar gelukkig is dat dus zo. Wij zijn daar ook enorm dankbaar voor. Marciano is straks 1,5 jaar als zijn zusje wordt geboren en hopelijk wordt hij een grote, trotse broer.

De zwangerschap loopt wel iets minder prettig als bij Marciano. Bij Marciano had ik echt nergens last van en vloog ik zo door de zwangerschap heen! Nu ben ik vanaf het begin al erg misselijk en zelfs nu ik bijna op de helft ben, is de misselijkheid nog steeds niet over. Daarnaast natuurlijk ook vermoeider, maar dat kan ook met de slapeloze nachten te maken hebben. 😉 De tijd gaat wel een stuk sneller doordat je zo druk bent met andere dingen. Hopelijk is de misselijkheid snel over en kan ik écht gaan genieten.

We zijn nu ook aan het kijken wat we nog nodig hebben voor de baby. Een voordeel is dat we al heel veel hebben van Marciano wat natuurlijk nog redelijk nieuw is en we dus nog steeds kunnen gebruiken. Daarnaast is 1 commode genoeg, dus hoeven we alleen een bedje en een kledingkast voor haar te kopen. En natuurlijk heel veel kleertjes! Want dat is het voordeel van dat het nu een meisje is: roze, roze, roze!! 😉

Als laatst nog de discussie voor een babynaam. We komen er maar niet uit. Tips? Laat ze dan achter in de reacties en misschien krijgen we zo wat inspiratie 🙂

Veel liefs,

Tamara


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en updates via social media! Tamara Kops

Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Reisvlog

Kinderslaapcoach nodig?

Wist je dat ik ook gecertificeerde baby en kinderslaapcoach ben? Op een liefdevolle manier helpen wij kinderen van 0 t/m 4 jaar weer slapen.

Logo Slaapkops

Goedkope reistickets

Populaire reisblogs

From Tamara with Love

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Europese steden

Noord-Amerikaanse steden

Aziatische steden